6 UŽASNIH MAJKI HOLIVUDA: Oduzeli im decu, neke od njih nikada nisu ni trebale da rode, a ona je sina opisala kao TUMOR

Ove slavne žene su nepodobne majke i dok se neke kaju zbog svog ponašanja u mladosti, druge ne misle da su išta loše uradile

Celebrities
6 UŽASNIH MAJKI HOLIVUDA: Oduzeli im decu, neke od njih nikada nisu ni trebale da rode, a ona je sina opisala kao TUMOR
Foto: Shutterstock

1. Kortni Lav

Frontmen benda Nirvana Kurt Kobejn i Kortni lav venčali su se 1992. i iste godine dobili ćerku Fransis Bin koja im je oduzeta u drugoj nedelji života. Njena majka, baka i sestre, a detetove tetke su je odgajile. Kasnije je Kortni priznala da je koristila nedozvoljene supstance u trudnoći, ali samo jednom, 2003. je bila i uhapšena iz tog razloga. 2009. godine i zvanično je izgubila starateljstvo nad ćerkom i od tad pokušava da izgradi odnos sa njom.

Kurt Kobejn, Kortni Lav
foto: Profimedia

2. Džaid Barimor

Majka glumice Dru Barimor je bila izuzetno ljubomorna na slavu ćerke nakon što ju je sama "ugurala" u filmsku industiju još dok je bila dete. Netrpeljivost između njih dve je bila velika i glumica je čsak priznala kako je priželjkivala majčinu smrt. Kao još uvek maloletnu, Džad ju je vodila u noćne klubove gde se konzumirao alkohol i droga. Dru je već sa 12 godina išla na odvikavanje u posebnu instituciju. Sa 14 godina glumica i zvanično prestaje da bude pod starateljstvom svoje majke.

Dru Barimor
foto: Profimedia

3. Britni Spirs

Britni je majka dva dečaka, Šona i Džajdena. Socijalni radnici koji su obilazili njihov dom u kome su porodično živeli, opisali su pevačicu kao sebičnu majku koja nije obraćala pažnju na svoju decu. Atmosfera u kući je bila haotična i deprimirajuća, pa je prema tome Britni bilo dozvoljeno da svoje sinove viđa dva puta nedeljno. Džajden je kasnije izjavio kako je njegovoj majci bilo teško da im se posveti i da im dovoljno pažnje obojici.

Britni Spirs
foto: Profimedia

4. Bridžit Bardo

Glumica je 1960. godine dobila sina Nikolasa, govorila je kako muža i oca svog deteta ne voli ali ga ne ostavlja,jer se plaši da bude samohrana majka. Bridžit je tvrdila da nikada nije želela dete, ali abortusi su u to vreme bili ilegalni. Trudnoću i svog sina je opisivala kao tumor koji je rastao u njoj, nakon njegovog rođenja čak je pokušala i da se ubije popivši veliku dozu lekova, ali je ipak preživela. Smatrala je da joj je dete smetnja u karijeri i nikada nije htela da ga prihvati, pa su ga odgajile njegove tetke. U kasnijim godinama je želela da uspostavi kontakt sa Nikolasom, ali on je odbio da joj oprosti.

Bridžit Bardo
foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

5. Bruk Miler

Blizance Maksa i Boba dobila je sa glumcem Čarlijem Šinom. Međutim nakon njihovog rođena više vremena je provodila zatvorena u različitim ustanovama zbog upotrebe ne dozvoljenih supstanci nego sa decom. Vrlo brzo izgubila je starateljstvo nad njima.

Čarli Šin, Bruk Miler
foto: Profimedia

6. Kejt Mos

Manekenkina jedina ćerka Lila rođena je 2002. godine, međutim kako je ona često završavala iza rešetaka zbog upotrebe različitih droga, o ćerci joj je brinuo ljubavnik Pit koji je takođe bio zavisnik. Ipak nekako je uspela da joj roditeljska prava nikada ne budu uskraćena.

Kejt Mos
foto: WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs