KAD JE POKUŠALA DA UĐE U KOVČEG MRTVOG SINA DANIJELA, SVIMA JE BILO JASNO KAKO ĆE ZAVRŠITI: Ana je skončala jezivo

Ana Nikol Smit poznata je po burnom životu, ali je jedna tragedija zauvek slomila

Celebrities
15:05h Autor:
KAD JE POKUŠALA DA UĐE U KOVČEG MRTVOG SINA DANIJELA, SVIMA JE BILO JASNO KAKO ĆE ZAVRŠITI: Ana je skončala jezivo
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ana Nikol Smit je žena čija lepota je plenila, ali je uvek bila deo velikih skandala. Ostavljala je utisak moćne i raskalašne plavuše, sve dok je jedna tragedije nije zauvek pokosila.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Majka ju je rodila sa 15 godina, i to kao razvedena devojčica. Od muža se rastala kada je saznala da on održava seksualne odnose sa njenom desetogodišnjom sestrom. A do doba kada je Ana (rođena kao Viki Lin Hogan) zašla u tinejdžerske godine, majka joj je već po treći put bila udata. Kasnije će Ana kroz svoje ispovesti govoriti da ju je očuh redovno silovao, i to uz majčino znanje, te da su je na kraju sa 13 godina oterali iz kuće. Primila ju je tetka, ali Ana se nikako nije snalazila u školi, pa je u drugoj godini digla ruke i zaposlila se kao konobarica u restoranu brze hrane. Tamo je i upoznala svog prvog muža, koji je radio kao kuvar u istom restoranu.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Udala se za njega i razvela već u 17 godini, pa se zaposlila kao striptizeta. Sa, kako su je svi opisivali, telom boginje, lako se probijala sve dalje i dalje, pa je stigla do Hjustona, gde je postala Plejboj zečica. Uskoro su njen lik i telo krasili bilborde i naslovne strane širom sveta.

I tada je za oko zapala tajkunu koji je u to vreme oplakivao smrt svoje žene. Bio je to Džej Hauard Maršal, u to vreme 87-godišnjak. Delilo ih je 63 godine, ali on nije odustajao od namere da je zavede. Obasipao ju je dragocenostima i poklonima o kojima je Ana do tog trenutka mogla samo da mašta. Dve godine kasnije, ona je imala 26 a on 89 godina, i stali su pred oltar.

Ana Nikol Smit
foto: Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia

Njihov brak, prirodno, podigao je mnogo prašine, a svaka zajednička slika izazivala je opšte zgražavanje.

Tačno 13 meseci nakon što su se venčali, starac je 1994. godine umro, a iza sebe ostavio nasledstvo vredno više od milijardu dolara.

Ana Nikol Smit
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

I iako je Anu obasipao dragocenostima, nije je uključio u testament. Ana nije dozvolila da to tako prođe, pa je otpočela višegodišnja sudska bitka. Na kraju je izvukla oko 450 miliona dolara, a tu su bili i višemilionski prihodi koje je ostvarivala kao seks simbol tog vremena.

Ana Nikol Smit
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A onda je usledilo još bizarnih zapleta. Tako je 2006. godine objavila da je trudna, a odmah je krenulo spekulisanje ko je otac jer je ona odbijala da to kaže. U to vreme zabavljala se sa advokatom Hauardom Sternom, za koga će se kasnije i udati, pa su neki pretpostavljali da je on otac. Drugi su govorili da je zamrzla spermu milijardera Hauarda Maršala kako bi to dete imalo pravo da nasledi njegovu imovinu. A tu je bio i njen bivši dečko, fotograf Lari Birkhed, koji je tvrdio da je dete njegovo. Ali kada je devojčica došla na svet sedmog septembra 2006. godine, Ana je kao oca navela advokata Hauarda Sterna.

Danielovo odrastanje

Daniela je čuvala Anina majka sa kojom je ostao do svoje 6. godine. Bili se čak nije ni pojavio na sahrani svog sina, već je pomen održan nezavisno, u Teksasu.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

S obzirom na buran život svoje majke, Danijel je privlačio pažnju medija od najranijih dana, a tada se često pisalo o njemu kao problematičnom dečaku. Danijel je veoma teško podneo razvod roditelja, a nisu pomogle ni česte selidbe, kao ni drugi brak njegove majke sa vremešnim tajkunom.

Glumačka karijera

Sa samo 16 godina dobio je ulogu u majčinom rijalitiju "Anna Nicole Show" gde je igrao sebe, ali kasnije više nije želeo da se pojavljuje u seriji. Ipak, kasnije se pojavio u nekoliko holivudskih filmova poput "To the Limit" i "Skyscraper". Iako je u ovim filmovima igrao samo male uloge, mnogi su cenili njegove glumačke veštine i predviđali mu svetlu budućnost, međutim, sve je promenio njegov problem sa narkoticima i lekovima.

Rođenje sestre i tragičan kraj

Nakon što se njegova majka porodila i donela na svet ćerkicu Danijelin Birkhed, Daniel je požurio put porodilišta na Bahamima kako bi je video. Nažalost, Daniel je skončao upravo u toj sobi, nakon što je zaspao kraj kolevke. Ana je napre mislila da čvrsto spava, i pokušavala je svim silama da ga probudi, dok je u drugoj ruci držala svoju tek rođenu ćerku, a potom alarmirala lekare.

Ana Nikol Smit
foto: UPI / Newscom / Profimedia

Preminuo je od smrtnosne kombinacije antidepresiva i narkotika, a neki tvrde da su narkotici i bili razlog zašto je u samo par nedelja pred smrt izgubio 9 kilograma.

Da bi je izveli iz bolnice lekari su morali da joj daju ogromnu količninu sedativa, a kasnije je na sahrani napravila incident kada je otvorila kovčeg i pokušala da uđe unutra.

Njegovu smrt podnela je veoma teško, i do kraja nije mogla da se pomiri sa tim da ga više nema. Postala je suicidalna, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete, sve dok pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs