NAPUSTIO ŽENU JER JE DRUGOJ NAPRAVIO DETE, ISPOSTAVILO DA UOPŠTE NIJE NJEGOVO: Neverovatna priča holivudskog glumca

Poznati glumac je u braku sa svojom ženom više od 25 godina , međutim uprkos dugom braku, par je imao dosta izazova i nisu im uvek cvetale ruže, pa je tako jednom prilikom holivudska zvezda čak i napustila svoju ženu zbog Dženis Dikinson

Celebrities
NAPUSTIO ŽENU JER JE DRUGOJ NAPRAVIO DETE, ISPOSTAVILO DA UOPŠTE NIJE NJEGOVO: Neverovatna priča holivudskog glumca
Foto: Profimedia

Silvester Stalone i njegova misteriozna supruga Dženifer Flavin prvi put su se upoznali u restoranu u zapadnom Holivudu 1988. godine. Bez obzira što je on bio 23 godine stariji od nje, dali su šansu romansi i ubrzo nakon toga par je počeo da se viđa.

Filmska zvezda je već bila establirana u Holivudu, dok je njegova partnerka započela karijeru modela. Otkrila je da su ona i njen tadašnji dečko zajedno provodili pet dana od sedam u nedelji.

Iako njihova veza sama po sebi nije bila konzervativna, kratko im je funkcionisala. Ubrzo nakon toga, Stalone je počeo da izlazi sa manekenkom Dženis Dikinson 1994. i raskinuo je sa Flavinom. Na njeno zaprepašćenje, glumac je ostavio Dženifer putem pisma od šest stranica koje je dostavljeno preko FedEks-a, a ona ga je opisala kao „neurednog“. Par je bio u vezi pet godina kada je Stalone konačno okončao stvari.

Dženis Dikinson, Silvester Stalone
foto: Profimedia

U to vreme, Dikinsonova je rodila svoju ćerku Savanu i tvrdila je da je Stalone otac. Savana, koja sada ima 29, je čak dobila i njegovo prezime pri rođenju.

Bivši su bili vereni šest meseci, ali su se rastali samo nekoliko nedelja nakon što je dete rođeno 1994. godine. Dikinsonova je 2002. objavila autobiografiju pod nazivom „No Lifeguard On Duti“, gde je detaljno opisala sve detalje o potencijalnim očevima svoje ćerke.

Manekenka je priznala da je spavala sa trojicom muškaraca u razmaku od nedelju dana i da se petljala sa Staloneom kada je Savana začeta. Dikinsonova je napisala da je iskreno verovala da je upravo on bio otac njenog deteta iako je znala da je u to vreme bila intimna i sa drugim muškarcima.

Jedne večeri je otišla u Staloneov dom na večeru i na kraju su spavali zajedno. Nakon što su bili intimni, Dikinson mu je rekla da je trudna. "Ti si šta?" rekao je. „Trudna sam.“ Ponovila sam.

Dženis Dikinson
foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

„Kako znaš da nije Birnbaumova?“ upitao je, misleći na filmskog producenta Majkla Birnbauma. Dikinsonova je rekla da mu je rekla da je moguće da je to Birnbaumovo dete, ali nije tako mislila. Prema njenim rečima, Stalone nikada nije pominjao Flavina, kada su bili zajedno, upoznao ju je sa svojim prijateljima. Ali kada je trudnoća počela da se vidi, nije bio previše srećan zbog toga. „Kada dete ode u prodavnicu kućnih ljubimaca, šta mislite da će poneti kući sa sobom: psa mamu ili štence?“ upitao je. „Ti nisi dete“, odgovorila mu je. „Svaki čovek je iznutra dete. To je problem sa muškarcima", rekao je Stalone. „U pravu si“, rekla je i onda joj je ponudio milion dolara da se reši bebe.

Dikinsonova se nije složila i imala je problem da shvati da li je ozbiljan ili ne, ali nije ni želela da razmišlja o tome jer je već sam imala dva abortusa. Pitao ju je šta ako nerođeno dete nije njegovo dok je nagađao da je to dečak. Ali ona ga je ispravila i rekla da će dobiti devojčicu.

Kada je pitao otkud zna, Dženis mu je rekla da je to njena ženska intuicija, a on je ponovo izrazio želju da abortira, ponudivši joj mnogo novca. Izfrustrirana, rekla mu je da ne želi njegov novac.

Na dan dolaska bebe, on je stigao za pet minuta oduševljen. Prisetila se trenutka kada je prvi put ugledao njenu ćerku:

„Držao ju je u svojim velikim rukama, ljuljao je i cerekao se."

Međutim, sumnjao je da je ona njegovo dete „Nadam se da je moja“, rekao je, a ona ga je uveravala da jeste. Dikinsonova je svoju bebu tokom trudnoće zvala „Diva“, a Staloneu se to nije dopalo, pa su je, kada se beba rodila, nazvali Savana.

savana dikenson
foto: Thomas Janssen / Pacific coast news / Profimedia

Nakon porođaja, ljubavnici su mališanu odveli u njen novi dom, u međuvremenu, Stalone se i dalje pitao da li je ona zaista njegova.

Vrlo brzo kada su bili u poseti pedijatra na Savaninom jednomesečnom pregledu, Stalone je hteo da se uveri da je on otac, pa je organizovao test očinstva.

Dikinsonova je napomenula da nije bila zabrinuta za ishod jer je znala da je beba njegova. Iz laboratorije su pozvala nekoliko dana kasnije, a rezultati su bili mutni. Jedan od tehničara je pobrkao test, pa im je trebao još jedan uzorak. Međutim Dženis im nikada nije dala novi. Onda je došao dan kada je morala da ode u Pariz. Kada se vratila u hotel zatekla je Stalonea kako čeka u njenoj sobi.

Izgledao je prilično uznemireno i samo joj je rekao. "Ona nije moja".

Stalone je izašao, a Dženis je rekla da se osećala kao da je udarena u stomak, čime se njihova burna romansa završila. Ispostavilo se da je Birnbaum zaista bio Savanin rođeni otac.

Savana je odrasla u svojevrsnog klona svoje majke.

Silvester Stalone
foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Silvestorovo neuspelo iskustvo sa Dikinsonovom navelo ga je da shvati da je ono što je imao sa Dženifer verovatno najbolja stvar koja mu se ikada dogodila.

Stoga je 1997. uspeo da obnovi vezu sa njom, a oboje su odlučili da je to zauvek pošto se par kasnije i venčao.

Ljubavni par je zasnovao svoju porodicu i imaju tri ćerke, Sofiju, Skarlet i Sikstin, a ovaj porodični čovek ne može biti srećniji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs