OPTUŽIVALI SU JE DA JE SEBIČNA ŠTO JE DOBILA DECU U 48-OJ: Ona sada otkrila detalj o blizancima koji niko nije očekivao

Sve oči bile su uprte u Hilari Svonk na premijeri njenog novog filma, "Obični anđeli"

Celebrities
OPTUŽIVALI SU JE DA JE SEBIČNA ŠTO JE DOBILA DECU U 48-OJ: Ona sada otkrila detalj o blizancima koji niko nije očekivao
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ova dvostruka dobitnica Oskara, 49-godišnja glumica, oduševila je u grimiznoj haljini otvorenih ramena koja je istakla njen bujan dekolte. Svoje svetle uvojke nosila je razdvojene sa strane i pustila ih je da joj se spuštaju niz ramena. Zadržala je svoj nežni i sveži stil, naglašavajući crte lica sa samo dodirom svetle senke, rumenila i sjaja. Svoj glamurozni izgled upotpunila je KVIAT dijamantskim minđušama i Fred Leighton starinskim rubinom i dijamantskim prstenom.

Filmskoj zvezdi, koja je pre 10 meseci dočekala blizance, ćerku i sina Aju i Oma, ovom prilikom pridružio se njen suprug preduzetnik Filip Šnajder, koji je izgledao zgodno u sivom odelu sa crnom kravatom i beloj košulji.

Hilari Svonk
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Glumica je prošle nedelje prvi put podelila imena svojih blizanaca, pošto je objavila njihov snimak, što retko kad radi. Oboje su nosili bele šešire i preslatke kombinezone dok su sedeli na plaži, a njihova imena su bila ispisana na pesku.

Nju i Filipa su spojila dva zajednička prijatelja 2016. godine, a tajno su se venčali 2018.

Film "Obični anđeli" se zasniva na istinitoj priči i govori nam o udovcu koji je izgubio ženu zbog respiratorne bolesti, a ima dve ćerke, petogodišnjakinju i trogodišnjakinju koje obe imaju bolest jetre opasnu po život. Nakon što Svonkov lik frizerke vidi novinski članak o ovim devojčicama, ona odlučuje da pomogne porodici.

Hilari Svonk
foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Hilari Svonk ceni sve što majčinstvo može da ponudi, kako izazove, tako i one posebne i srcu drage. Takođe ističe da se oseća kao milion dolara, uprkos nedostatku sna. „To je nešto najbolje na celom svetu, više je nego što sam ikada mogla da pomislim da će biti. To je veličanstveno."- rekla je Svongova.

Hilari Svonk
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Kako je filmska zvezda rodila blizance sa skoro 50 godina, mnogi su je optužili da je „sebična“ jer je odlučila da ima decu tako kasno u životu. Glumicu su ove kritike jako pogodile i zapitala se zašto muškarci nikada nisu kritikovani zbog ovoga? Zašto se žene jedine osuđuju zbog toga što imaju decu kasnije u životu? Te zamolila sve da prestanu ženama nametati odvojene standarde od muškaraca.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs