"BITI SLAVAN JE NAJGORA STVAR IKAD": Dok su joj mnogi zavidili, glumica je prolazila kroz pakao

Kejt Vinslet govori o negativnoj strani slave u novom intervjuu, i priseća se da joj je život bio ,,prilično neprijatan" nakon njene značajne uloge u Titaniku 1997.

Vip priča
"BITI SLAVAN JE NAJGORA STVAR IKAD": Dok su joj mnogi zavidili, glumica je prolazila kroz pakao
Foto: Profimedia

Glumica Kejt Vinslet ispričala je, da je to što je bila poznata "bilo užasno" i da je njen život postao "prilično neprijatan" na početku njene karijere.

Glumica(48) osećala je da „mora da izgleda na određeni način, ili da bude određena osoba" nakon što je postala poznato ime zahvaljujući filmu Titanik 1997. Iako priznaje da je slava koja je došla sa tako velikim filmom bila neželjena, Kejt sada ne vidi pažnju kao "teret".

Kejt Vinslet
foto: Reuters / Paul Hackett

Kejt je imala samo 21 godinu kada je igrala ulogu Rouz Devit Bjuketer, bogatašicu na nesrećnom RMS Titaniku, u romantično-tragičnom filmu Džejmsa Kamerona. Kejt je dobila nominaciju za Oskara zahvaljujući svom nastupu u filmu zajedno sa Leonardom Dikaprijem i postala jedna od najvećih svetskih zvezda.

Uspeh Titanika nije bio samo med i mleko za Kejt, kao mama troje dece, otkrila je da biti u centru pažnje u tako mladoj dobi nije baš lako.

„Osećala sam se kao da moram da izgledam na određeni način, ili da budem određena osoba, a pošto je fokus medija bio toliko značajan u to vreme, moj život je bio prilično neprijatan", priseća se ona.

U razgovoru za magazin ,,Porter", britanska zvezda je kazala: „Novinari bi uvek rekli, ,,Posle Titanika", mogli ste da uradite bilo šta, a ipak ste izabrali da radite ove male stvari"... a ja sam bila kao: 'Da, naravno da jesam! Jer, pogodite šta, biti slavan je bilo užasno."

Kejt Vinslet
foto: AP

Međutim, Kejt (koja je osvojila Oskara za najbolju glumicu za svoju ulogu u Čitaču 2009.) ne žali zbog putanje svoje karijere. ,,To nije opterećenje, ništa od toga", nastavlja ona za taj magazin.

Kejt Vinslet je u trećem braku sa Nedom Smitom, biznismenom sa kojim ima jednog sina. Iz prethodna dva braka ima jednu ćerku i sina.

BONUS VIDEO:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs