NAČIN NA KOJI JE BEKAM ČESTITAO DAN ZALJUBLJENIH SVOJOJ ŽENI VEĆINU SRPKINJA BI NATERAO DA POMISLI: Šta li je zabrljao?

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam u toplesu na moru, vode među poznatima u najromantičnijoj proslavi Dana zaljubljenih.

Celebrities
18:17h
NAČIN NA KOJI JE BEKAM ČESTITAO DAN ZALJUBLJENIH SVOJOJ ŽENI VEĆINU SRPKINJA BI NATERAO DA POMISLI: Šta li je zabrljao?
Foto: Printscreen/Instagram

Dejvid Bekam je podelio golišavu fotografiju sebe i supruge Viktorije dok par želi jedno drugom srećan Dan zaljubljenih.

Moćni par, koji su u braku od 1999. i imaju četvoro dece zajedno, izgledaju izuzetno zaljubljeno na snimku sa njihovog nedavnog odmora, na moru sa crvenim nebom iza sebe.

Modna kreatorka, ranije poznata kao Poš Spajs(49), izgleda prelepo sa kosom skupljenom u punđu sa sportskim narukvicama, dok se vidi i Dejvidov torzo bez majice prekriven tetovažama.

Dejvid je napisao na fotogragrafiji "Srećan Dan zaljubljenih neverovatnoj ženi, mami i najboljoj prijateljici. Volim te. Mislim: "Upravo mi se svidela"".

Viktorija je uzvratila takvo raspoloženje objavljivanjem fotografije bivšeg fudbalera obučenog u kauboja na svojoj Instagram stranici, napisavši: „Srećan Dan zaljubljenih kauboju. Volim te puno."

Dejvid i Viktorija će u julu proslaviti 25 godina braka.

Bekamovi će ove godine imati dosta prekretnica. Prva dolazi 17. aprila, kada majka četvoro dece stiže do velike brojke od 5 i 0. Druga je srebrna godišnjica venčanja 4. jula, a šest dana kasnije, 10. jula, njihova ćerka Harper će proslaviti svoj rođendan i ulazak u svet tinejdžera.

Viktorija i Dejvid su odlučni da svoju žurku povodom godišnjice učine „nezaboravnom“ – i šalili su se da bi to moglo čak i nadmašiti raskošno venčanje sina Bruklina 2022. sa Nikolom Pelc, koja je ćerka milijardera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs