NE PADA JOJ NAPAMET DA U 50-IM RAĐA Preživela rak, ubistvo brata, pa ostavila LEPOTANA, jer joj je vreme da bude baba

Glumica se prošle godine razvela od Džoa Manganijela, sa kojim je bila sedam godina u braku, pa otkrila i uzrok razvoda

Celebrities
14:05h
NE PADA JOJ NAPAMET DA U 50-IM RAĐA Preživela rak, ubistvo brata, pa ostavila LEPOTANA, jer joj je vreme da bude baba
Foto: Printscreen Instagram / sofiavergara

Za mnoge, oni su bili najlepši selebriti par. Bili su ludi su jedno za drugim i odavali utisak da su zaljubljeni do ušiju, ali je došao kraj njihovom braku, a sada je Sofija Vergara istakla da ona ne želi da rađa decu u 50-im.

U ovom braku oboje su se smirili a tajna njihove stabilnosti krije se u tome što lepi Džoi Manganelo nije ljubitelj izlazaka.

"Moj brak se raspao jer je moj bivši suprug mlađi, on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem "stara mama". Osećam da nije fer prema bebi", izjavila je Sofija Vergara čiji nekadašanji partner ima 47 godina, a ona 51.

Sofija i Džoi venčali su se 2015, na Havajima, romantično, uz zalazak sunca. "Kad znaš, jednostavno znaš, a mi smo znali odmah - vrlo, vrlo brzo", izjavio je glumac nakon venčanja, aludirajući na svoju prosidbu i dodavši da ju je zaprosio na španskom.

Sofija Vergara
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sofija je već imala sina Manola iz ranog braka sa svojom ljubavi iz srednje škole. Nije imala ni 18 godina kad je 1991. Džo Gonzales postao njen muž.

Rastali su se dve godine kasnije i sama je odgajala dete. S bivšim mužem ostala je u sjajnim odnosima, ali je započinjala i romanse s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Zvezda "Griselde" poručila je da poštuje žene koje odluče da imaju decu kasnije u životu, ali je dodala da to nije za nju. "Dobila sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32 godine i spremna sam da budem baka, a ne majka".

Vergara je dodala da će joj prioritet i dalje biti njen život, čak i ako postane baka.

"Kad moj sin postane tata, neka mi donese dete neko vreme, a onda ću mu ga vratiti i nastaviti sa svojim životom, to je ono što moram da uradim", istakla je

Sofija i njen Džo našli su sreću posle teških trenutaka koje su prošli u životu. On je nekada bio alkoholičar, ali više od 20 godina ne pije. Njen život prepun je tragedija. Pošto potiče iz bogate porodice u Barankilji, glumičin stariji brat Rafael ubijen je 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Vergara je u 28. godini doživela još jednu traumu: operisala je rak štitne žlezde. Srećom, on se kasnije u potpunosti povukao. A onda je njen mlađi brat Hulio deportovan iz Amerike u Kolumbiju, jer je ušao najpre u svet alkohola, a onda i narkotika, onih najtežih.

Sofija Vergara
foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je izjavila, ako u budućnosti pronađe ljubav, njen partner bi trebalo da ima svoju decu. "Uskoro ću biti u menopauzi, to je prirodan tok stvari", rekla je.

Odluka o tome kada ćete postati mama jeste kranje lična stvar, nikada nije previše kasno ako želite da dobijete dete, a ta vam se želja ostvari, a svako ima pravo da svoj život kroji kako želi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs