SNIMILA INTIMNI SNIMAK S OŽENJENIM, PA ZAVELA SRPSKOG BIZNISMENA: Rodila mu sina, a on oženio 28 godina mlađu

Ljubavna priča Milana Popovića i Severine puna je zanimljivih detalja.

Celebrities
SNIMILA INTIMNI SNIMAK S OŽENJENIM, PA ZAVELA SRPSKOG BIZNISMENA: Rodila mu sina, a on oženio 28 godina mlađu
Foto: Printscreen Instagram/ severina

Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku da Severina i Milan Popović više neće deliti starateljstvom, već je starateljstvo dodeljeno kralju bakra. Njihova borba za starateljstvo traje već godinama, dok je sud sada doneo konačnu odluku.

Ovaj intrigantni par proveo je zajedno skoro dve godine, a iz uzbudljive romanse dobili su i sina Aleksandra. Veza popularne pevačice i "kralja bakra" na početku je ličila na scenario romantične komedije. Njih dvoje su se upoznali kada je Severina pevala na proslavi njegovog rođendana, u decembru 2010. godine, a ubrzo su otpočeli romansu, dok su ih mediji pratili u stopu.

Severina
foto: Instagram / Severina

Posle rođenja sina, lepa Splićanka retko je davala intervjue za medije, ali ipak nije mogla u potpunosti da sačuva svoj intimn život, jer su priče da u njihovoj nevenčanoj zajednici postoje veliki problemi bile sve češće. Kada je muzička zvezda odlučila da krsti svog sina u Rijeci bez prisustva oca, svima je bilo jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Milan Popović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Nakon što je stavio tačku na ljubavnu priču sa Severinom, Milan je upoznao Bojanu sa kojom je svio porodično gnezdo. Iako je mlađa od njega, čak, 28 godina, izgleda da ta velika razlika uopšte ne utiče na njihov skladan odnos.

Iz velike ljubavi dobili su dva sina - Milana i Đorđa i ćerkicu. Supruga Milana Popovića ne voli javno da se eksponira, a biznismen je o njoj za medije svojevremeno govorio kao o ženi za primer.

Severina
foto: Printscreen/instagram

S druge strane, Severina je uplovila u brak sa Igorem Kojićem, od kog se razvela pre izvesnog vremena, a onda su počela šuškanja o njenom odnosu sa dugogodišnjem saradnikom Filipom Miletićem.

Tim šuškanjima doprinele su njihove sve učestalije zajedničke fotografije, ali se povodom spekulacija da su više od poslovnih partnera i prijatelja, nisu oglašavali.

Severina
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Podsetimćemo da je tokom letnjeg perioda 2004. godine procureo intimni snimak sa jahte Severininog bivšeg dečka Milana Lučića, kojeg je od javnosti krila kao zmija noge s obzirom na to da je on bio oženjen i čekao treće dete. Tada je pevačica bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je posle nekoliko meseci raskinula vezu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs