KAKO SE PONAŠA ŽENA KOJA HOĆE DA SAČUVA BRAK PO SVAKU CENU: Nije dozvolila ljubavnici da gradi sreću na njenoj nesreći

Mnogi se pitaju kako treba da se ponaša žena koja hoće da sačuva brak, a Bijonse je pravi primer.

Celebrities
KAKO SE PONAŠA ŽENA KOJA HOĆE DA SAČUVA BRAK PO SVAKU CENU: Nije dozvolila ljubavnici da gradi sreću na njenoj nesreći
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Mnogo je onih koji se dive uspehu čuvene pevačice Bijonse, koja je postigla veliku slavu i postala jedna od najbogatijih pševačica na svetu. Međutim, malo je onih koji znaju one negativne strane koje je preživela.

Naime, mogla je da bira muškarca sa kojim će da bude, a to je učinila dok je bila neiskusna i mlada. Izabrala je slavnog muzičara Džej Zija, koji joj je priredio velike skandale koje su uvek uspevali da zataškaju.

Slavni par se upoznao 2000. godine, ali su počeli da se zabavljaju tek 2001. godine. Bijonse je tada imala 18 godina, a takođe se piše da je bila nevina, te da do tada nikada nije imala dečka. Njih dvoje su dugo bili u ljubavnoj vezi, a onda su 2008. godine rešili da stanu na ludi kamen. Venčali su se u tajnosti, a mediji su često pisali o tome da je njhova veza protkana brojnim prevarama, ali par se retko kada tim povodom oglašavao u medijima, kako bi to potvrdio ili demantovao.

Bijonse, Džej Zi, Bijonse i Džej Zi
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bijonse i Džej Zi su roditelji troje dece, Blu Ajvi rođene 2012. i blizanaca Sera i Rumija rođenih 2017. Inače, Blu Ajvi je trenutno najbogatija devojčica na svetu

Skandalozni obračun zeta i svastike

Nakon Met gale 2014. godine svetom se proširio snimak na kojem se vidi kako Bijonsina sestra, Solanž Nouls napada Džej Zija u liftu zbog glasina o prevari. Ona na snimli udara Džej Zija, dok Bijonse stoji pored njih kao "ukopana". Nakon verbalnog i fizičkog sukoba, oni su iz lifta izašli kao da se ništa nije desilo, međutim, snimak je obišao planetu, te su morali da se oglase tim povodom.

Bijonse
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Bilo je mnogo spekulacija o tome šta je izazvalo nesrećni incident. Ali najvažnije je da je naša porodica to prošla. Džej i Solanž preuzimaju svako svoj deo odgovornosti za ono što se dogodilo. Oboje priznaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari koja se odigrala u javnosti. Oboje su se izvinila jedno drugom i krenuli smo dalje kao ujedinjena porodica. Izveštaji o tome da je Solanž bila u alkoholisanom stanju ili da je pokazivala neprirodno ponašanje tokom te večeri jednostavno su lažni. Na kraju krajeva, porodice imaju problema i mi se ne razlikujemo. Volimo se i iznad svega smo porodica. Ostavili smo ovo iza nas i nadamo se da će svi drugi učiniti isto - pisalo je u zajedničkom saopštenju.

Bijonse, Džej Zi
foto: Profimedia

Preljubnička afera

To su bile prve glasine o neveri i da u braku moćnog holivudskog para ne cvetaju ruže, a 2016. godine su ponovo dospeli u centar pažnje, kada je Bijonse objavila svoj album "Lemonade". Pesme "Hold up" i "Sorry" su podstakle glasine i aludiraju na neverstvo Džej Zija, a ceo svet se zapitao ko je misteriozna "Beki sa dobrom kosom" iz pesme "Sorry"

Bijonse, Džej Zi
foto: Profimedia

Tada je u centar pažnje dospela i pevačica poreklom sa Kosova i Metohije Rita Ora koja je baš u to vreme kada je izašao Bijonsin album objavila fotografiju u grudnjaku na kojem su bili limunovi, a oko vrata je imala ogrlicu sa slovom "J". Fanovi su bili ubeđeni da je ona ta sa kojom je reper prevario suprugu, ali je ona oštro demantovala sve navode i isticala da je sve ispalo slučajno. Međutim, glasine je prekinula Bijonsina trudnoća, a par je tada objavio da čeka blizance.

Bijonse, Džej Zi
foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Želeli bismo da podelimo našu ljubav i sreću. Dva puta smo blagosloveni. Neverovatno smo zahvalni što će se naša porodica uvećati za dvoje i zahvaljujemo vam se na lepim željama. porodica Karter - napisala je Bijonse.

Rumi Karter i Ser Karter su rođeni 13. juna 2017. godine, a iste te godine Džej Zi je objavio album pod nazivom "4:44" koji je bio pun tekstova koji nagoveštaju neverstvo. Kasnije je palo i priznanje, gde je Džej Zi otvoreno govorio o tome.

Bijonse, Džej Zi
foto: Profimedia

Kada se dotakao terapije i svog emocionalnog blagostanja, prokomentarisao je:

- Morate da preživite. Dakle, idete u režim preživljavanja, a kada uđete u režim preživljavanja šta se dešava? Isključujete sve emocije. Dakle, čak i sa ženama, vi ćete emocionalno isključite, tako da ne možete da se povežete.

Međutim, uprkos svim skandalima, njih dvoje su sve prevazišli, te su uspeli da sačuvaju brak i da zadrže porodicu na okupu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs