"VARAO JE ŽENU SA MNOM, BIO JE DOBAR U KREVETU, NISAM MOGLA DA ODOLIM": Naša pevačica preživela je haos s nevernim mužem

Ljubavna priča Ane Kokić i Nikole Rađena prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
"VARAO JE ŽENU SA MNOM, BIO JE DOBAR U KREVETU, NISAM MOGLA DA ODOLIM": Naša pevačica preživela je haos s nevernim mužem
Foto: Kurir

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razveli su se pre gotovo četiri godine, nakon 10 godina braka u kojem su dobili dve ćerke, Ninu i Teu. Prvo je počelo da se šuška da je Anin i Nikolin brak u krizi. Pričalo se da su pred razvodom. Ana je sa decom navodno otišla kod majke.

Međutim, ubrzo su se pomirili i prebrodili bračnu krizu koja se dešava gotovo svim bračnim parovima.

Ipak, dve godine kasnije kao bomba je odjeknula vest da je doping kontrolom utvrđeno da je Nikola pozitivan na kokain. Ubrzo je dobio otkaz u svom tadašnjem klubu, a Međunarodna federacija plivačkh sportova ga je suspendovala na četiri godine. Ipak, sud u Lozani je preinačio odluku, pa je Nikola ponovo ušao u bazen 2017. godine.

Nikola Rađen, Ana Kokić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

- Tih dana sam bila tiha i povučena, ali sigurno je da sam mu bila podrška, jer, kao što vidite, i dalje smo zajedno. Bilo je, prošlo je, idemo dalje. Uostalom, kada se zaklinjemo na ljubav u crkvi, kažemo da smo jedno uz drugo i u bolesti i u zlu, u bogatstvu i siromaštvu. Možda neki to zaboravljaju, ali ja nisam - rekla je nakon afere Ana.

Međutim, njihov odnos postajao je sve hladniji, a onda su se pojavile spekulacije da Nikola ima ljubavnicu. Tako je igračica Gordana Goga Aleksić, učesnica rijaliti programa, tvrdila da je dve godine bila sa Nikolom.

Ana Kokić, Nikola Rađen
foto: Kurir/Marina Lopicic

Da je kap prelila čašu, bilo je jasno 2019. godine kada su posle više od deceniju braka Nikola i Ana podneli zahtev za razvod. Razišli su se sporazumno, a starateljstvo nad decom je dobila pevačica.

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu.

Nikola Rađen
foto: Kurir / Dragana Udovičić

-Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život - dodala je plesačica kasnije za domaće medije.

Ni Ana ni Nikola ovu temu nikada nisu želeli javno da komentarišu, a njihov razvod, koji je usledio nekoliko godina kasnije, je bio sporazuman i prošao je bez skandala.

Vaterpolista se potom ponovo oženio - krajem 2022. godine stao je na "ludi kamen" sa pevačicom Milicom Ristić sa kojom je dobio sina Alekseja, a o bivšoj supruzi ima samo reči hvale.

Nikola Rađen
foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Ja ne polivam pepelom samo govorim kako je bilo. Ovo je iz pozitivne prizme mog gledanja šta je bilo manje prijatno od onoga što je bilo mnogo lepše. Anin i moj odnos trajao je 12, 13 godina, dve ćerke, zajednički prelepi momenti, medalje koje sam osvajao, a one bile na tribinama... To nema cenu, to je jako lepa stvar. A ovo je neka suština koja se dešava u većini partnerskih odnosa, odnosno muža i žene - rekao je Nikola u jednoj emisiji nakon četiri godine od razvoda.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs