IMAO JE 37 GODINA KAD JE SAZNAO D MU JE SESTRA BIOLOŠKA MAJKA: Od tada živi kao da ga je BOG PROKLEO

Glumac Džek Nikolson živi kao proklet od kad je saznao da mu je sestra biološka majka.

Celebrities
IMAO JE 37 GODINA KAD JE SAZNAO D MU JE SESTRA BIOLOŠKA MAJKA: Od tada živi kao da ga je BOG PROKLEO
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Već duže vreme se spekuliše o tome da je glumac Džek Nikolson u teškom zdravstvenom stanju, te da duže vreme boluje od demencije. Poslednje fotografije koje su isplivale u javnost govore u prilog tome da je glumac veioma zapušten i dezorjenisan, a mnogi njegovo stanje prepisuju bolesti.

Sve su glasniji i komentari da ga je stigla Božija kazna za sve što je radio. Merđutim, mnogo je teških detalja koje su obeležile njegov život.

Njegov pruvatni život obeležili su brojni skandali, kao i neverovatno saznanje o njegovoj majci.

Džek Nikolson
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, Nikolson do 37. godine nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka, a tajna je otkrivena samo zato što je časopis Tajm želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

"Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka", izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Džek Nikolson
foto: Profimedia

Nikolson je imao i sestru - 17 godina stariju Džun, koja mu je zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu "sestru", Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

Navodno, Džun je imala 17 godina kada je rodila Džeka i nije bila sigurna ko mu je otac. Tada su njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu. Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom susedstvu su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

Lara Flin Bojl, Džek Nikolson
foto: Profimedia

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol. Tokom veza i vezica, kao i brakova, dobio je petoro dece, međutim, jedino sa Dženinim detetom nije želeo da ima ikakve veze.

1 / 11 Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Inače, tokom života imao je čak 5.000 ljubavnica, što stoji u biografiji o američkoj filmskoj legendi, koju potpisuje Mark Eliot.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs