NIJE BILO NAPAĆENIJE ŽENE OD IVANE: Smrt 23 godine mlađeg LJUBAVNIKA pretvorila ju je u PIJANICU, a skončala je JEZIVO

Tragična sudbina Ivane Tramp obeležena je neverovatnim detaljima.

Celebrities
19:45h
NIJE BILO NAPAĆENIJE ŽENE OD IVANE: Smrt 23 godine mlađeg LJUBAVNIKA pretvorila ju je u PIJANICU, a skončala je JEZIVO
Foto: zz.arch Garcia / Starface / Profimedia

Opasne stepenice na kojima je Ivana Tramp poginula oduvek su zabrinjavale njenu porodicu. Takođe, Ivanina ljubav prema alkoholu bila je kobna po nju. Ivana Tramp imala je zanimljiv ljubavni život, a Donald Tramp nije bio njena jedina prava ljubav. Osim njega, ljubila je još trojicu, a posljednjeg je i nadživela iako je bio mlađi.

Ivana je pre Donalda bila u braku dve godine sa Alfredom Vinklmajerom, austrijskim agentom za nekretnine, a pričalo se kako je mlađana Ivana s njim ušla u brak samo kako bi dobila austrijsko državljanstvo.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Par je bio zajedno samo do 1973. godine, kad se Ivana preselila u Kanadu i upoznala Donalda.

Već 1977. godine Ivana je stala pred oltar s Donaldom Trampom. U braku koji je trajao 15 godina dobili su troje dece: Ivanku, Erika i Donalda Džuniora. Njihov brak se završio zbog Donaldove ljubavne afere s televizijskom zvezdom Marlom Meplis, a brakom i rastavom od Donalda 1992. godine Ivana je nasledila ogromnu slavu, ali i pozamašnu svotu novca i nekretnina od svog supruga.

Ivana Tramp, Donald Tramp
foto: Profimedia

Nekoliko godina kasnije Ivana je pronašla novu ljubav, italijanskog biznismena Rikarda Mazućelija, za kojeg se udala u novembru 1995. godine, a njihova ljubav potrajala je samo dve godine, pa su se 1997. rastali, a bivšeg supruga čak je i tužila da je kršio klauzulu o poverljivosti u njihovom predbračnom ugovoru. Rikardo je uzvratio udarac tužeći Ivanu i Donalda za klevetu, a sud je na kraju završio sa nagodbom po neobjavljenim uslovima.

Ivana Tramp, Rikardo Macučeli
foto: Profimedia

Nakon tri braka Ivana je shvatila da se prebrzo udaje, pa je tako do 2005. godine samo bila u vezi s italijanskim aristokratom i grofom Rofredom Getanijem delAkuila Aregona Lovatelijem. Lovateli je umro 2005. godine te je Ivana opet ostala sama.

Nakon njegove smrti Ivana je upoznala i svog posljednjeg supruga, koji je od nje bio mlađi 23 godine. Sa svoje 53 godine zaljubila se u mlađeg italijanskog glumca i modela Rosana Rubikondija, a u aprilu 2008. godine odlučili su stati pred oltar.

Ivana Tramp, Rosano Rubikondi
foto: Profimedia

Njihovo venčanje odvilo se na letovalištu Mar-A-Lago, čiji je vlasnik Donald Tramp, a njihova ćerka Ivanka tad je mami bila i deveruša.

Njihov odnos od samog početka bio je vrlo turbulentan. Rosano je jednom prilikom Ivanu nazvao smećem što je prouzrokovalo još veće probleme. Njihov brak trajao je samo godinu dana, venčali su se 2008. godine, a razveli su se 2009.

Ivana Tramp, Rosano Rubikondi
foto: Profimedia

Iako je bio puno mlađi, Ivanka ga je nadživela. Naime, Rosano je umro u oktobru 2021. u 49 godina.

"Uvek je nosila visoke štikle i hodala pravo. Nakon što je on umro, nije više ni izlazila toliko. Nosila je ravnu obuću, išla pogrbljena sa štapom", rekao je glumac Masimo Garđa, koji je upoznao Ivanu i Rosana.

Rosano Rubikondi, Ivana Tramp
foto: Profimedia

Ivanka je tokom svog života uz buran ljubavni život uspela voditi i vrlo uspešnu karijeru, koju je izgradila na Trampovom imenu, a osnovala je i modnu agenciju ''Wiliam Moris'', kozmetičku liniju, a pisala je i kolumne za časopis ''Divors''.

Svoje poslednje dane, Ivana je provodila je spremajući se za odlazak u Sen Trope, poznatu destinaciju u Francuskoj, koju slavni i bogati redovno posećuju. Radnica frizerskog salona otkrila je da je Ivana zakazala svoj uobičajeni termin kod frizera na dan kad je pronađena mrtva. Duže vreme, Ivana se nije javljala porodici na telefon pa su odlučili da odu do nje.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Nakon dolaska, porodica je zatekla stravičan prizor. Ivana je ležala mrtva na podu.

Prijatelji su takođe potvrdili da je Ivana pala sa stepenica, te dodali da su kako oni tako i njena deca prezirali te stepenice i svakodnevno strahovali zbog njih.

Ivana je ranije imala povredu kuka, a doživela je i niz povreda na skijanju.

1 / 11 Foto: Profimedia

"Strahovala sam od toga da će pasti više od bilo čega drugog, ali ona je odbijala preseliti se. Ima mnogo njenih fotografija na tim stepenicama. Kada razmišljate o tome kako ćete umreti, da li bi ijednom pomislili da će to biti baš tako?", rekla je njena prijateljica Niki Haskel.

Prijatelji su istakli da je Ivana uvek uživala u alkoholu, te da je to imalo veliki uticaj na nju. Kako je starila sve je teže podnosila alkohol, dok je jednom čak završila na rehabilitaciji koja nije bila uspešna. Pod uticajem alkohola Ivana je umela da bude vrlo neprijatna i agresivna, otkrili su njeni prijatelji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs