KADA JE ARKAN DOŠAO U SUKOB SA KARLEUŠOM, MORALA JE DA SE UMEŠA I CECA: Jednom rečenicom je u njemu izazvala BES

Željko Ražnatović Arkan oštro se osvrnuo na komentar Jelene Karleuše s početka karijere

Celebrities
18:08h Autor:
KADA JE ARKAN DOŠAO U SUKOB SA KARLEUŠOM, MORALA JE DA SE UMEŠA I CECA: Jednom rečenicom je u njemu izazvala BES
Foto: preentscreen/Youtube

Kada je tek počinjala svoju karijeru na estradi, Jelena Kareluša je jednom prilikom izjavila da joj je od domaćih pevačica Ceca Ražnatović uzor, dok se od stranih odlučila za Vitni Hjuston. Ona je još tada imala žestoke izjave kojima je privlačila pažnju javnosti.

Devedesetih, jedna od najpopularnijih emisija bila je "Minimaksovizija", kod pokojnog Minimaksa, kod koga su gostovale sve najveće zvezde iz tog perioda. Čest gost u emisiji bio je i Željko Ražnatović Arkan, pa je jednom prilikom dobio škakljivo pitanje o Jeleni Karleuši, dok je u publici sedela Ceca. Voditelj je pročitao pitanje upućeno Arkanu, a koje glasi - "Da li ste još ljuti na Jelenu Karleušu? Ti si izjavio dosta ovako neke teške reči", pitao je Minimaks.

"Ne, ja sam izjavio ono što sam izjavio. Rekao sam da, kad je ona izjavila da, ona je pevačica, je l' tako... ona je izjavila za pevačice, izjavila za sebe da je k**va, i to je u redu, za sebe. Ali, ona je izjavila za sve pevačice", rekao je Arkan tada, na šta ga je Minimaks prekinuo - "Ali, ona je rekla da je ona najveća, njen problem, i ti si onda u novinama izjavio..."

Jelena Karleuša
foto: Kurir/ Stefan Stojanović

"Ja sam rekao da je bila ili drogirana ili pijana kad je to izjavila, jer to nije normalno za mene da neko, da devojka od svojih dvadeset godina za sebe kaže da je najveća k**va!" bio je izričit Arkan.

"Ja vidim da je dosta njih brane, ja moram da stanem isto malo na njenu stranu, ona je mislila nešto drugo, ali se malo loše izrazila", rekao je Minimaks. Na to se uključila i glumica Ivana Žigon, i iznela svoj pogled na stvari: "Evo, ja maloprije pevam u pesmi - ja sam ku*ka."

Arkan se ipak držao svog stava: "Ne, ja mislim da ona hoće da bude u žiži javnosti, ona ima loše savjetnike. Bilo ko da je savjetuje to da izjavi, nije trebao. To je povuklo na negativnu stranu. Ona sama gradi svoju karijeru ili je uništava, to je sve do nje".

Minimaks je zatim upitao Cecu, koja je sjedjela u publici, da iznese svoje mišljenje o izjavi koleginice - "Vi ste bile u dobrim odnosima", a ona je tada rekla: "Što se direktno Jelene tiče, ja tu sebe nisam pronašla, što je i normalno, a volela bih da ubuduće govori isključivo u svoje ime, da se ne bi zamerala kolegama, to joj ne treba, jer, jako je mlada i pred njom je velika, velika budućnost," govorila je tada Ceca o sadašnjoj ljutoj suparnici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs