IZOPERISALA CELO LICE DA BI NJEMU BILA LEPŠA, ON JE I TRUDNU VRAO S KIM JE STIGAO: Jednim potezom "skinula" je 10 godina

Trik za podmlađivanje Kloi Kardašijan učiniće da izgledate mlađe i svežije.

Celebrities
IZOPERISALA CELO LICE DA BI NJEMU BILA LEPŠA, ON JE I TRUDNU VRAO S KIM JE STIGAO: Jednim potezom "skinula" je 10 godina
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan rešila je da u 39.godini napravi velike promene. Naime, dugu plavu kosu ofarbala je u nešto tamniju nijansu koja čini da izgleda dosta mlađe.

Mnogi frizeri savetuju starijim ženama da se farbaju u istu nijansu, budući da je jednostavna za održavanje, kao i da "briše" godine s lica.

Čini se da je Kloi Kardašijan ozbiljno odlučila da se posveti sebi nakon što je preživela velike ljubavne prodolome. Naime, često se ponižavala zbog muškarca koji ju je varao na svakom koraku. Takođe, Tristan je priznao da je bio neveran starleti čak i za vreme njene trudnoće.

Kloi je tada počela da radi na svojoj liniji, misleći da svom suprugu nije dovoljnmo dobra. Uspela je da skine veliki broj kilograma, te je smislila dijetu koju je nazvala osvetničkom.

1 / 8 Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Kloi je radila sve i svašta da bi privukla pažnju svog muža, a veruje se da se i zbog njega podvrgla nizu plastičnih operacija.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs