IZ BOSNE POBEGLA U SVILAJNAC DA BI SPASILA ŽIVU GLAVU I POSTALA NAJPOZNATIJI TRANSRODNI MODEL: U kupaćem je živa vatra

Andreja Pejić danas izgleda jednako dobro kao i pre nekoliko godina, kada je postala najpoznatiji transrodni model.

Celebrities
20:58h
IZ BOSNE POBEGLA U SVILAJNAC DA BI SPASILA ŽIVU GLAVU I POSTALA NAJPOZNATIJI TRANSRODNI MODEL: U kupaćem je živa vatra
Foto: Lev Radin / Everett / Profimedia

Andreja Pejić jedna je od najupešnijih transrodnih modela sa ovih prostora, a sarađivala je sa mnogim poznatim imenima iz sveta modelinga.

U poslednje vreme je veoma aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje snimke na kojima pleše ili glumi, a poslednji u nizu izazvao je ogromne reakcije fanova.

Andreja se snimala uz pesmu Zdravka Čolića "E draga, draga", naznačivši da je tu pesmu obožavala kao dete.

Andreja je plesala u narandžastom kupaćem kostimu, te je u jednom trenutku pozala i čitavo telo. Mnogima nije promaklo da je manekenka drastično smršala, te je na korak od stare linije koja ju je proslavila još dok je bila Andrej.

Poznato je da se u prošlosti ugojila, zbog čega se našla na meti kritika gotovo svakodnevno, a kada je bila premršavi muškarac, svakog dana dobijala je hvalospeve.

Andreja Pejić
foto: Prinstcreen/Instagram

Sada Andreja izgleda neverovatno, a njena objava je za kratko vreme pobrala mnogo komplimenata.

Podsetimo, Andreja je prvi transrodni model na naslovnici muškog magazina GQ, prva na naslovnici Voga, kao i mnogih drugih prestižnih modnih magazina, a bila je čak i muza Gotjea i Marka Džejkobsa.

Andreja Pejić
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Rođena je 28. avgusta 1991. godine u Tuzli kao Andrej Pejić, a ona je po majci Jadranki Srpkinja, dok je po ocu Vladi Pejiću Hrvatica. Njeni roditelji razveli su se kada je ona imala pet godina. Odrasla je uz starijeg brata Igora.

Andreja Pejić
foto: JS/Thibault Monnier, PacificCoas / Pacific coast news / Profimedia

Tokom rata u Bosni Andreja je sa bratom, majkom i bakom Danicom pobegla u izbeglički kamp blizu Beograda. A zatim su se preselili u selo Vojska pored Svilajnca. Uprkos teškom detinjstu, Andreja je više puta isticala da je bila srećno dete, ali i da se uglavnom družila sa devojčicama. A onda je usledilo i NATO bombardovanje Jugoslavije, nakon čega je sa porodicom otišla u Melburn, a potom se i okušala u manekenskim vodama.

Andreja Pejić
foto: Profimedia

Izgubila karijeru zbog skandala

Nažalost, mnogi su komentarisali da je Andreja zaista dobijala manje poslova od kako je postala žensko iako je imala neverovatan start. Svemu nije pomogao ni skandal od pre nekoliko godina koji joj je umalo okončao karijeru.

Te 2020. su je, navodno lažno, optužili za seksualno nasilje. Najgore od svega je bilo to što ju je optužila jedna od najboljih prijateljica.

Andreja Pejić
foto: Printscreen/instagram

Zbog stresa se i ugojila, te manekenske angažmane nije dobijala. Nažalost, nakon toga je usledila i pandemija, a kako nije bila angažovana kao nekada, morala je da radi i u prodavnici, a kasnije i u kafiću, da bi u poslednje vreme pokušavala da se vrati u svet šoubiza ali kroz film.

(Stil/ Wanted)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs