"MOJE OMILJENO DETE JE MOJ DRUGI SIN I JA TO NE KRIJEM": Adam Adaktar tvrdi da svi roditelji lažu ako drugačije tvrde

Adam Adaktar je podigao prašinu sa izjavom da ima favorite među decom, te da veruje da je njegov drugi sin isti on pa ga zato i voli više

Celebrities
Autor:
"MOJE OMILJENO DETE JE MOJ DRUGI SIN I JA TO NE KRIJEM": Adam Adaktar tvrdi da svi roditelji lažu ako drugačije tvrde
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Istraživanja su potvrdila ono što je Adam Adaktar rekao javno - roditelji imaju favorite među decom iako to kriju!

"Ja favorizujem drugog sina, zato što je isti ja, a prvi sin je mamino dete. Tako sam jednom razmišljao zašto mene ljudi ne vole, a dok sam to razmišljao, sedeo sam na svom zlatnom tronu, pa sam onda shvatio, aha, da... Zbog toga," rekao je Adam Adaktar koji za sebe kaže da je "bog obrva".

Ono o čemu se još manje priča a to je da se roditeljima ne sviđa dete koje su dobili, pa ga često zbog toga i nesvesno kritikuju i nipodaštavaju.

Adam Adaktar, Adam i Anđela Adaktar
foto: ATA Images / M.M.

Adam je rođen u Čačku 1998. godine, a danas živi u Beogradu sa nevenčanom suprugom Anđelom, poreklom iz Rusije sa kojom ima troje dece: sinove Azija i Ara i ćerku Arenu.

Spekuliše se da je cela porodica promenila imena tako da počinju na slovo „A“. Adam je u jednim intervjuu rekao da će on i Anđela da se venčaju kada provedu 10 godina zajedno i da će im na svadbi pevati Bijonse.

U julu 2023. godine je izazvao buru u javnosti kada je izjavio da želi „još tri sina“ i da će ih roditi surogat majka, a ne Anđela, jer ne želi da ona upropasti svoju liniju trudnoćom, prenosi Biografija.

(Stil/Telegraf/Biografija)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs