SRPSKI ŠEIK IZ ČAČKA IMA LICE KAO OD PORCELANA: Ženi zabranio da rađa, jer je ZGODNA, a ovako je izgledao pre OPERACIJA

Mnogi se pitaju kako je Adam Adaktar izgledao pre operacija, budući da sada ima lice kao od porcelana.

Celebrities
22:33h Autor:
SRPSKI ŠEIK IZ ČAČKA IMA LICE KAO OD PORCELANA: Ženi zabranio da rađa, jer je ZGODNA, a ovako je izgledao pre OPERACIJA
Foto: Printscreen Instagram/ adaktar_official

Adam Adaktar proslavio se rijaliti programom "Adaktarovi", koji je pratio dogodovštine kako samog "boga obrva", tako i njegove porodice, a format programa bio je slučan seriji koja je proslavila sestre Kardašijan.

Njihov stil života izazvao je lavinu komentara koji su na neki način Adaktara vinuli u Zvzezde, budući da je postao osoba o kojoj se mesecima pričalo. Poznato je da žive vrlo luksuznim životom, pa je tako u njihovom posedu od skoro i džip marke "mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra, ali brojna druga skupa vozila.

Adam Adaktar
foto: Printscreen Youtube / ADAKTAROVI

Osim kontorverznim izjavama i luksuznim načinom života, Adam veliku pažnju privlači i svojim specifičnim izgledom. "Srpski šeik" kako ga neki zovu, mnogo je uložio u svoj izgled, a u prilog tome ide i stara fotografija, koja je nastala na njegovoj maturi.

Osim što je tada imao plavu kosu, može se primetiti i da je drastično mršaviji, kao i da na sebi nije imao estetske korekcije. Ono što je ostalo isto jeste Adamov stil, pa se može primetiti da je i tada voleo zlatnu boju.

Na svom Instagram nalogu je isticao kako i on sređuje obrve, često nosi sočiva u raznim bojama, a neretko se mogu čuti komenari da je uvećao i usne. Takođe, Adam i Anđela su nabacili blistave holivudske osmehe, te su im svi zubi pod konac. I ne samo to - nisu odoleli ni "mačjim očima".

Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram / Mondo zabava

Naime, srpki Kardašijani, kako ih mnogi oslovljavaju, veoma brzo su se obogatili, a najpoznatiji su po tome što "ulepšavaju" obrve damama po paprenim cenama, ističući da time donose egzotiku u našu zemlju. Za tim oblikom obrva su bile poludele i poznate pripadnice lepšeg pola, što ih je najviše proslavilo. Upravo zbog tog biznisa Adam je sebe prozvao "Bogom obrva".

Koliko je Adaktaru estetika važna govori i činjenica da je rekao da njegova žena više neće rađati decu, budući da je sada veoama zgodna.

"Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji. Inače, to je bila njena ideja, ja samo podržavam", izjavio je kralj obrva, a ceo intervju pročitajte ovde.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Adam Adaktar