LEŽAO JE SA 7 GOLIH DEVOJAKA U KREVETU, ČEKALI SU MENE PA DA POČNE SE*S: Kad sam ovo videla pobegla sam glavom be obzira

Pamela Anderson bila je jedna od onih koja se zatekla u Hefnerovoj vili, a jednom prilikom otkrila je neverovatno svedočanstvo.

Celebrities
LEŽAO JE SA 7 GOLIH DEVOJAKA U KREVETU, ČEKALI SU MENE PA DA POČNE SE*S: Kad sam ovo videla pobegla sam glavom be obzira
Foto: Laurence Cottrell / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godinama nakon Hju Hefnerove smrti, mračne tajne polako su počele da izlaze na videlo. Mnoge Plejboj zečice iznele su neverovatne detalje o dešavanjima u ozloglašenoj vili, a njihove ispovesti šokirale su javnost.

Kada su dolazile u Plejboj vilu, devojke su jedva bile punoletne, a zaninmljivo je da su živele kao u haremu. Tri najistaknutije devojke koje su obeležile ljubavni život čuvenog Plejboja bile su Holi Medison, Kendra Vilson i Kristal Haris - kasnije Hefner.

Hju Hefner
foto: ulian Makey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, sa svojom brutalno ispovešću prva je istupila Holi Medison koja je iznela uznemirijuće detalje koji uključuju orgije i slične radnje koje su se navodno odvijlale u Hefnerovoj vili, dok je on bio glavni akter.

Među devojkama koje su se našle u vili, bila je i Pamela Anderson, koja je, takođe bila svedok orgija koje je Hefner upražnjavao.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

- Sredinom osamdesetih bila sam na žurki u Hefnerovoj kući u Los Anđelesu. Tu je bilo mnogo devojaka koje su sve bile gole i išle su niz i uz stepenice. Popela sam se gore da vidim o čemu se radi. Ušla sam u sobu i zatekla Hjua na krevetu sa sedam golih devojaka. Prvo sam pomislila da snimaju film, a potom sam shvatila da svi čekaju da im se pridružim i imam seks sa Hjuom. Ukapirala sam da se ne radi o filmu i rekla sam sebi: "Vreme je da se gubim odavde" - ispričala je Pamela koja je dodala da se nagledala raznih čudnih stvari u "Plejboj" vili.

- Na zidovima su bili veliki TV ekrani na kojima se video Hefner koji je devojkama radio lude stvari sa bejbi uljem - objasnila je Andersonova i dodala da je Hju bio divan i šarmantan čovek koji je obožavao žene, kao i da nikada nije imala osećaj da ju je on iskoristio.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs