"NEMA TE DROGE NA SVETU" - KLUNI OTKRIO SVOJU NAJVEĆU GREŠKU: Savetovao i Afleka da ne radi isto, ali nije ga poslušao

Džordž Kluni otkrio koju ulogu više nikad ne bi odigrao, savetovao i Bena Afleka.

Celebrities
22:29h
"NEMA TE DROGE NA SVETU" - KLUNI OTKRIO SVOJU NAJVEĆU GREŠKU: Savetovao i Afleka da ne radi isto, ali nije ga poslušao
Foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Džordž Kluni je u intervjuu za "Entertainment Tonight" otkrio koju ulogu nikada više ne bi odigrao. Reč je o Betmenu, a on je poručio da "nema dovoljno droge na svetu" da bi ponovo prihvatio taj izazov.

Oskarovac je akcionog heroja prvi put glumio 1997. u filmu “Batman & Robin” uz Umu Turman, El Makferson i Arnolda Švarcenegera. Vratio se toj ulozi u filmu “The Flash", Kluni je na snimanju ovog ostvarenja želeo da nosi prepoznatljiv kostim, ali se reditelj nije složio sa tim.

Džordž Kluni
foto: Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Bili su u stilu: "Možemo li to da uradimo bez gumenih bradavica? Pomislio sam: "Pa, to nije baš moj Betman, zar ne?'", dodao je.

Dobitnik Zlatnog globusa kritkovao je film o Betmenu i 2013. u intervjuu za Deadline rekavši da je to "podsetnik upozorenja šta se može dogoditi kada filmove snimate isključivo iz komercijalnih razloga".

Šest godina kasnije u Hollywood Reporter’s “Awards Chatter” podkastu izjavio je da “Batman & Robin” nije dobar film. Kluni je ovo filmsko delo nazvao promašajem koji ga je naučio lekciji.

"Morao sam ponovno da razmislim o tome kako radim, posle toga. Zato što nisam više bio samo glumac koji je dobio ulogu, smatrali su me odgovornim za sam film", poručio je.

Ulogu Betmena je nakon toga preuzeo Ben Aflek u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice", Kluni ga je savetovao da ne ponavlja njegove greške. Kasnije je naglasio da je Aflek dobro odigrao kultnog junaka, piše Page six.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs