NAŠ PEVAČ JE 8 GODINA BIO U PAKLU DROGE, ZARAĐIVAO VIKENDOM PO 150.000 EVRA I BIO NEZASIT: "Dotakao sam ambis"

Folk pevač Acko Nezirović kaže da je godinama bio navučen na kokain i da je prestao da ga konzumira kada je shvatio da ga vuče sve dublje u ambis

Celebrities
22:54h Autor:
NAŠ PEVAČ JE 8 GODINA BIO U PAKLU DROGE, ZARAĐIVAO VIKENDOM PO 150.000 EVRA I BIO NEZASIT: "Dotakao sam ambis"
Foto: Printscreen Youtube / The World News

Acko Nezirović, poznati izvođač narodne muzike, priznaje da je godinama bio zavisan od kokaina i da je prestao s upotrebom kada je uvideo da ga vodi ka dubokom ponoru. Pored ovog rizičnog poroka, priznaje da je i previše konzumirao alkohol te je odlučio da se oslobodi svih loših navika kada je shvatio da mu to ugrožava karijeru - počeo je izbegavati nastupe, što je rezultiralo velikim gubicima novca.

"Isprobao sam kokain, iako nisam nikada podržavao takvo ponašanje. Želeo sam sve da isprobam dok sam bio mlađi, niko me nije prisiljavao. Sedam, osam godina koristio sam beli prah, a onda sam shvatio da tonem. Nakon dva dana neprekidnog budnosti, bio sam nesposoban za bilo šta", iskreno priča pevač i nastavlja:

"Nisam izlazio na nastupe; slagao bih da mi je tetka preminula kako bih izbegao i izgubio 2.000-3.000 maraka. Poslao sam drugog kolegu na nastup na kojem sam ja trebalo da se pojavi. Bilo je strašno i to me dovelo do krajnjih granica. Imali smo kolege koje nisu mogle da se odupru tome i na kraju su se uništile. Kada sam dodirnuo dno, prestao sam s konzumacijom kokaina kako ne bih otišao u ponor bez povratka. Takođe sam imao problema s alkoholom, ali sam i s tim prestao. Nisam potpuno apstiniran ni danas; ponekad popijem, ali se trudim da ne preteram."

Acko Nezirović
foto: preentscreen/Youtube

Nezirović ističe da je, osim droge i alkohola, kocka dominantna loša navika među estradnim izvođačima.

"Mnogi moji kolege su zavisni od kocke, što je jedna od najvećih zavisnosti. To nije nešto što bi bilo ko trebao praktikovati. Ne kajem se zbog perioda kada sam pio i koristio drogu jer su mi to bila značajna iskustva. Nikada nisam pravio probleme drugima, čak ni kada sam bio pijan. Kada sam pio, uvek sam odradio nastup do kraja. Svatko ima pravo na svoje izbore, pa čak i na konzumaciju droga, ali ja ne mogu nikome to zabraniti. Kada smo radili svadbe u Parizu, obično smo radili vikendom. Ceo vikend smo provodili na nogama, radili smo i po 20 sati, i to je izazovno. Zarađivali smo oko 150.000 evra na svadbama van Srbije. Na takvim veseljima ljudi su bacali novac, a ono što neki naši kolege uzimaju po 2.000-3.000 evra je ništa u poređenju. Način na koji smo ranije radili, to nije bilo normalno. Novac sam zarađivao isključivo na taj način, ali danas je situacija nešto drugačija. Od dve svadbe mogao sam zaraditi dovoljno za stan. Tada sam se suočavao s raznim situacijama, neću imenovati nikoga, ali ako netko ima problema s lošim navikama, važno je to shvatiti na vrijeme kako bi se mogao izvući. Ako ne prepozna da je u problemu, može biti prekasno", zaključio je Nezirović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs