POZNATE ŽENE KOJE SU DOBILE DECU POMOĆU SUROGAT MAJKE: On je doveo verenicu u kuću i plaćao drugoj da mu RAĐA

Mnoge poznate žene dobile su decu pomoću surogat majke, a ta praksa u Holivudu je postala uobičajena.

Celebrities
POZNATE ŽENE KOJE SU DOBILE DECU POMOĆU SUROGAT MAJKE: On je doveo verenicu u kuću i plaćao drugoj da mu RAĐA
Foto: Pritnscreen/tiktok

Dolazak dece na svet preko surogat majki je sve manji tabu, a holivudske zvezde se sve češće odlučuju na ovu vrstu roditeljstva. Surogat majčinstvo je odnos - koji uključuje veštačku oplodnju – u kom žena iznosi trudnoću za osobu ili par koji potom usvaja dete.

A evo i slavnih parova, koji su odlučili da dobiju svoje potomke putem surogat majčinstva.

Grajms i Ilon Mask

Ilon Mask, Grajms
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Grajms je u intervjuu za Vaniti Fer, otkrila da su ona i milijarder Elon Musk u tajnosti dobili svoje drugo dete - devojčicu, putem surogat majke u decembru 2021. Muzičarka je otkrila da su ona i Musk svojoj ćerki dali ime Exa Dark Sideræl, ali je zovu i Y, što je skroz prikladno obzirom da se stariji brat X Æ A-XII zove i X.

Navodno, nedavno su dobili još jednog sina. Prema pisanjima on se zove Techno Mechanicus, poznat i po nadimku "Tau". Međutim, sve specifičnosti ove biografije u vezi sa rođenjem deteta, uključujući datum i mesto, za sada ostaju tajnovite.

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Nik Džonas, Prijanka Čopra
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Muzičar Nik Džonas i jedna od najlepših žena na svetu, Prijanka Čopra dočekali su svoje prvo dete uz pomoć surogat majke u januaru 2022. Par - koji se venčao u decembru 2018, na Instagramu je otkrio da su dobili devojčicu, ali nisu objavili njeno ime.

Kameron Diaz i Bendži Maden

Kameron Dijaz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica i muzičar rok sastava "Gud Šarlot" pre dve godine su dobili ćerku Radiks preko surogat majke, a Diaz je tu informaciju čuvala sve do rođenja deteta.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Dodela Oskara, Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Reper i najpoznatija sestra Kardašijan, dvoje najmlađe dece dobili su putem surogat majčinstva. Ćerku Čikago dobili su 2018. godine, dok je najmlađi sin Psalm rođen dve godine kasnije. Najstariju ćerkicu Nort i sina Senta rodila je Kim. Zbog teških i rizičnih Kiminih trudnoća, sad već bivši par, potražio je usluge surogat majke.

Nikol Kidman i Kit Urban

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

U braku sa muzičarem Kitom Urbanom, slavna australijska glumica dobila je dve ćerke, od kojih su mlađu dobili putem surogat majke. Za vreme braka sa Tomom Kruzom, Nikol je sa glumcem usvojila dvoje dece sa kojima trenutno nije u dobrim odnosima, jer su se posle razvoda odlučila za oca i njegova stroga sajentološka pravila koja predstavljaju Nikol kao lošu majku.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara Džesika Parker
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni par koji ima 19-godišnjeg sina Džejmsa i 12-godišnje blizanke Tabitu i Merion, kćerke je dobio uz pomoć surogat majke. Ono što je neobično u njihovom slučaju je da je par otkrio ime žene, koja je donela devojčice na svet.

Kristiano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je sad veren sa Georginom Rodrigez, koja mu je rodila decu, Ronaldo je pre ljubavi sa manekenkom preko dve različite surogat majke dobio 11-ogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora i četvorogodišnje blizance Evu i Matea.

(Stil/ Zadovoljna.hr.)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs