NAJPOZNATIJA BOGATAŠICA POSTALA MAJKA PO DRUGI PUT: Nećete verovati na kakav način i koje ime je odabrala za svoje dete

Paris Hilton je dobila ćerku a ime koje joj je dala smislila je još pre deset godina i vrlo je neobično.

Celebrities
11:04h Autor:
NAJPOZNATIJA BOGATAŠICA POSTALA MAJKA PO DRUGI PUT: Nećete verovati na kakav način i koje ime je odabrala za svoje dete
Foto: Chris duMond / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paris Hilton je na Dan zahvalnosti okačila fotografiju kojom je totalno zbunila svoje fanove, napisavši je da je "zahvalna" za svoju ćerku.

Nikome nije bilo jasno da li je beba na putu ili je već rođena a onda je dodatno pojasnila u komentaru na TikTok-u dodavši: „Moja princeza je stigla!!“

Podelila je ovu srećnu vesti sa svojim pratiocima i okačila fotografiju sa roze kompletićem i igračkom za bebe. Ono što je privuklo posebnu pažnje jeste vezeni natpis na kom piše London. Dok je vest o dolasku njenog drugog deteta bila prilično iznenađenje, samo ime nije.

Hiltonova je u jednoj epizodi svog podkasta izjavila:

„Zaista sam uzbuđena što će Feniks jednog dana imati sestru po imenu London. To je moj omiljeni grad i oduvek sam želela da svoju ćerku nazovem London", rekla je.

Zapravo sam izabrala to ime verovatno pre više od 10 godina", dodala je.

Paris koja je dobila ime po prestonici Francuske očigledno je želela da održi tradiciju davanja imena deci po velikim gradovima. Ovo je njeno drugo dete sa suprugom Karterom Reumom (42). Par je u januaru dobio sina Feniksa, takođe preko surogata.

Kao što bi Ibica bila tako čudna kao ime dečaka, Vegas bi takođe bio čudan. Teško je naći kul naziv grada kao ime za dečaka," rekla je ona.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Model, glumica, spisateljica i pre svega starleta Holivuda, Paris Hilton je postala poznata javnosti širom sveta 2003. godine učestvovanjem u projetku “Jednostavan život”, koji je vodila sa Nikol Riči.

Nakon početka uspešnog rada na televiziji, Paris Hilton je počela da se pojavljuje u filmovima sa malim ulogama. Mogla bi biti naslednica Hiltonovog carstva, koje uključuje lanac luksuznih hotela, ali je ostala svoja.

Paris Hilton
foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Paris se sa policijom prvi put srela u septembru 2006. Uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju. Priznala je krivicu i platila kaznu od 1,5 hiljada dolara, a takođe joj je određena i uslovna osuda od 36 meseci.

Početkom 2007. godine slavnu ličnost ponovo je privela saobraćajna policija. Mesec dana kasnije, lepotica je "obradovala" tabloide svežim skandalom. Privedena je zbog prekoračenja brzine.

Paris Hilton
foto: Profimedia

U proleće iste godine Hilton je osuđena na 45 dana zatvora. No, nakon četiri dana, ljubazni šerif pustio je plavušu u kućni pritvor zbog lošeg zdravlja. Sud ju je ipak vratio u zatvor. Puštena je 23 dana kasnije, a da nije odslužila celu kaznu.

Pričalo se da je Paris zavisnost o drogama i alkoholu dovela do čestih hapšenja, a nakon nekoliko godina skandala, Paris se smirila.

Pokušala je da sredi svoj emotivni život, a nakon tri propale veridbe, Paris se udala za svog dvogodišnjeg dečka Kartera Reuma i priredila "venčanje iz bajke", kako su ga mediji nazvali.

Paris Hilton
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs