UDALA SE ZA SINA NAJBOGATIJEG SRBINA, A NEMA SKROMNIJE PEVAČICE NA ESTRADI: Evo kako je baš ona uspela da ga zavede

Ljubavna priča Jovane Nikolić i Marka Miškovića ima bajkovite obrise, a njihova ljubav s godinama je sve čvršća.

Celebrities
UDALA SE ZA SINA NAJBOGATIJEG SRBINA, A NEMA SKROMNIJE PEVAČICE NA ESTRADI: Evo kako je baš ona uspela da ga zavede
Foto: printscreen/youtube/jovananikolicmusic

Pevačica Jovana Nikolić i njen suprug, biznismen Marko Mišković pre skoro deceniju započeli su svoju ljubavnu priču, kada su nakon višegodišnjeg prijateljstva uplovili u vezu koju su 27. januara 2015. godine krunisali brakom. Uprkos brojnim iskušenjima i turbulencijama s kojima su se suočavali tokom godina, njihov odnos postajao je sve snažniji.

Kao krunu bračne sreće, dobili su dve ćerkice. Iako postoji mišljenje da ljubavna vatra u dugogodišnjim vezama vremenom obično ima sve slabiji plamen, Jovanina i Markova samo je dobila na intenzitetu.

- Odnosi se uvek menjaju, prvih nekoliko godina postoji neka zanesenost, a posle se sve stabilizuje. Vremenom dođu i problemi, poznato je da smo ih i mi imali, a posle toga jača prijateljstvo koje imate sa partnerom. Generalno, zajednica je sve snažnija tokom godina koje ste proveli skupa - objašnjava Jovana, a piše story.rs.

Jovana Nikolić, Jovana Nikolić Mišković, Maša Karić
foto: Printscreen Instagram - jovananikolicmusic

Ona dodaje da je njen suprug uvek iznova osvaja.

- Ne bih to mogla da objasnim u jednoj rečenici, nas dvoje naprosto smo se našli. Kada ljubav nastane iz prijateljstva, to je potpuno drugačiji tip veze - kaže ona.

Inače, Jovana važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, a bez obzira što je udata za naslednika jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, važi za skromnu osobu.

Jovana Nikolić Mišković
foto: printscreen/instagram/ jovananikolicmusic

- Ja živim jedan normalan porodični život sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima dočekujem iz uz osmeh i kaficu - rekla je ona svojevremeno.

Bonus video: "JEDNOM SAM TO PROBALA" Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs