NJENOJ LEPOTI SU SE DIVILI, U RIJALITIJU UPOZNALA MUŽA, PA ZA 3 MESECA RASTURILA BRAK: Prodavala paste, a evo gde je sad

Manekena Jovana Nikolić danas je uspešna preduzetica, a nekada se bila u centru skandala zbog burnog ljubavnog života sa pevačem Danijelom Alibabićem.

Celebrities
Autor:
NJENOJ LEPOTI SU SE DIVILI, U RIJALITIJU UPOZNALA MUŽA, PA ZA 3 MESECA RASTURILA BRAK: Prodavala paste, a evo gde je sad
Jovana Nikolić, Foto: Printscreen/youtube

Jovana Nikolić bila je uspešna manekenka i misica kada je uplovila u svet rijalitija 2013. godine, a o neobičnoj lepoti ove dame su mediji brujali. Njenoj harizmi i seksepilu nije odoleo ni pevač Danijel Alibabić, koji je bio deo istog TV formata. Iskre ljubavi su među njima odmah planule, par se pred kamerama verio, a onda je usledila i raskošna svadba u Crnoj Gori od 400 zvanica.

I taman kada je sve delovalo poput idile, u javnosti je odjeknula bombastična vest - Jovana i Danijel su pokrenuli brakorazvodnu parnicu posle samo 3 meseca braka.

Danijel Alibabić, Jovana Nikolić
foto: Kurir

Danas je Alibabić ponovo oženjen izabranicom Oliverom Bibom Barović sa kojom se venčao u Kotoru. Ovaj par je na Božić 2022. dobio sina Mihaila, a na isti praznik pre osam godina je pevač okončao i brak sa Jovanom.

Izneli sav prljav veš

Odmah nakon rastanka bivši supružnici su u javnost izneli sav prljav veš, Jovana je data pričala i da ju je Danijel fizički napadao.

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču - tvrdila je Jovana svojevremeno.

A potom je i istakla daje pevač homoseksualac, što je potkrepljivala rečima da ju je kao ženu zapostavio, sa društvom izlazio, a kada bi se vratio kući da joj nije posvećivao pažnju već je provodio vreme na društvenim mrežama, kao i da odnose nisu imali mesecima. Ostaće upamćeno i to da je rekla kako nije imala od čega da sprema ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Jovana se nakon razvoda vratila u rodni Niš, nakon čega je ipak rešila da živi u Beogradu i počela da radi u restoranu brze hrane gde je prodavala paste i pljeskavice, te bi se neretko dešavalo da je mušterije prepoznaju. Sa druge strane, vlasnici lokala su je hvalili kao vrednu i dobru radnicu.

Jovana Nikolić
foto: Printscreen/instagram

Međutim, Jovana je dala otkaz i pre nekolio godina je pokrenula privatan biznis sa rođenom sestrom. Naime, one su postale vlasnice kozmetičkog salona, u kojem Branislava šminka devojke i radi nadogradnju noktiju, dok je Jovana zadužena za depilaciju.

Iako je pamtimo kao brinetu duge kose, lepa Nišlijka je u jednom momentu odabrala frizuru na paž i to u plavim nijansama, a po najnovijim slikama možemo videti da je opet prešla u tamnije nijanse. Ono što se nikako nije menjalo jeste njena vitka linija i stav modela, kao i prelepi osmeh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs