NAJVEĆI ŠMEKER HOLIVUDA, A NE KUPA SE ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Majka mu SVEKRVA IZ PAKLA, otkrila kako je izgubio nevinost

Šok detalji o Metju Mekonahiju ostavili su javnost bez teksta i pomalo kvare sliku večitog romantičnog zavodnika.

Celebrities
17:24h Autor:
NAJVEĆI ŠMEKER HOLIVUDA, A NE KUPA SE ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Majka mu SVEKRVA IZ PAKLA, otkrila kako je izgubio nevinost
Metju Mekonahi sa suprugom, Foto: Profimedia

Metju Mekonahi je američki glumac i producent koji se istakao svojim talentom, harizmom i raznovrsnim ulogama tokom karijere. Postao je poznat po rolama u različitim žanrovima, uključujući romantične komedije, drame i akcione filmove. I dok mnoge dame sanjaju o njemu kao nepopravljvom i veoma zgodnom romantiku, postoji i druga strana medalje...

Naime, ponovo je dospeo u centar zbivanja i to zbog neverovatnog poteza koji je povukao sa svojom suprugom Kamilom. Naime, oni su promovisali svoju novu organsku tekilu bez donjeg veša, a javnost je ostala bez teksta.

Metju Mekonahi
foto: Pantalones / Planet / Profimedia

Započeo karijeru u kasnim osamdesetim godinama, ali je postao šire prepoznat tek tokom devedesetih. Dobio je pažnju publike i kritičara ulogom u filmu "Dazed and Confused" (1993), a potom je usledila serija romantičnih komedija, uključujući "The Wedding Planner" (2001) i "How to Lose a Guy in 10 Days" (2003), koje su mu donele komercijalni uspeh.

Međutim, tokom 2010-ih, prošao je kroz svojevrsnu transformaciju i doživeo "McConaissance", kako je popularno nazvana. Usmerio se ka ozbiljnijim i kompleksnijim ulogama koje su mu donele značajne nagrade. Za maestralnu glumu u filmu "Dallas Buyers Club" dobio je Oskara za najboljeg glavnog glumca.

Njegova autentičnost, harizma i posvećenost umetnosti čine Metjua jednim od najcenjenijih glumaca u savremenom Holivudu. Osim glume, autor autobiografije "Greenlights", u kojoj deli svoje lične i profesionalne refleksije.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Ne kupa se danima

Možda ima hordu obožavateljki na svakom koraku, ali retko ko izdrži duže da stoji kraj njega, jer, verovali ili ne, ne preferira da se kupa često, niti da korsiti dezedorans. Metju Mekonahi se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sledeće:

-Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposletku, tvoj miris.

Metju je jedom prilikom toliko smrdeo na znoj da mu je Kejt Hadson kupila dezodorans.

Čak su se i pojedine kolege žalile na njegov "miris". Naime, holivudski lepotan voli miris svog tela i ne koristi dezodorans već više od 20 godina.

Njegove kolege su se na snimanjima neretko žalili na izostanak higijene kod zvezde romantičnih komedija, ali on ističe da ne namerava da koristi parfem jer mu se ne sviđa da miriše kao drugi ljudi. Međutim, Metju je jedom prilikom toliko smrdeo na znoj da mu je Kejt Hadson kupila dezodorans.

1 / 7 Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svekrva iz pakla

Verovalo se da je Kamila Alves, američka manekenka brazilskih korena, dobila na životnoj lutriji kada se udala za zgodnog glumca. Supruga je Metjua Mekomahija, bila je uspešna manekenka, dizajnirala je i torbe pod nazivom "Muxo", vodi svoju lajftsajl veb stranicu "Women of Today".

Naime, u paketu sa suprugom iz snova dobila je i njegovu mamu, 91- godišnju Meri Ketlin. Otkako su se pre jedanaest godina preselili iz Malibua u Teksas, sa svekrvom je imala „pregršt” izazovnih situacija. Iako ne žive u istom gradu - Metju i Kamila skrasili su se s troje dece na šumovitom ranču u okolini Ostina. Ali, nikako im nije bilo lako da postave granice njegovoj mami, koja živi na dva sata od njih.

Penzionisanoj vaspitačici u vrtiću niko se nije usudio još da se suprotstavi, pa ni suprug Džejms, vlasnik kompanije koja se bavila naftom za kojeg se tri puta udala i dva puta razvela. Iako im je brak bio buran, ostali su zajedno do 1992. godine, kad je on preminuo. Dobili su dva sina, starijeg Majkla i mlađeg, Metjua dok su srednjeg, Patrika, usvojili.

Metju Mekonahi
foto: Juan Rico / Backgrid USA / Profimedia

Kada su Metju i Kamila 2006. godne počeli da se zabavljaju, buduća svekrva je nije dočekala raširenih ruku.

"Počela je da me testira, mislim, stvarno me testirala. Zvala me je imenima Metjuovih bivših devojaka. Počela bi da priča španski sa mnom, kao da govori s detetom, kako bi me ponizila. Radila mi je svakakve stvari”, ispričala je Kamila u jednoj emisiji.

Da situacija bude teža, umnogome je nervirala i sina, ubrzo nakon što je joj je predstavio Kamilu, da sa njom nije razgovarao punih osam godina.

Tu se nije radilo samo o maminom ponižavanju njegove devojke, kasnije i supruge. Jako mu je smetalo što bi sve što joj je ispričao, završilo u novinama. Prijala joj je medijska pažnja, sviđalo joj se da se pojavi sa sinom na crvenom tepihu, pa je ono što bi joj Metju poverio, prenela novinarima ne bi li deo holivudskog glamura "prešao" i na nju.

Neprestano joj je objašnjavao da njihovi razgovori ne smeju da završe u novinama, ali bezuspešno. Vrhunac je bio kada je mama otvorila vrata njihovog porodičnog doma televizijskoj ekipi. Umalo je "pukao" jer je medijima pokazala i krevet u njegovoj sobi na kojem je izgubio nevinost sa 15 godina.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

"Vodio bih razgovore s mamom, a onda bi odjednom ono o čemu bismo pričali završilo u novinama", ispričao je Metju.

Slavno glumac je objavio potom memoare „Greenlights” i prvi put posle dugog perioda ogorčene ćutnje, dao sa majkom zajednički intervju u kojem su detaljno opisali kako je došlo do otuđenja.

"Bilo je teško osam godina, ali prošli smo kroz to. Sada je dobro", rekao je glumac otkrivši s olakšanjem da stvari između njih više nisu "naporne".

Zasluga za činjenicu da ih njegova mama poštuje (u većoj meri nego pre), pripada i prelepoj Brazilki. Bilo joj je samo petnaest godina kada je otputovala u posetu tetki u Los Anđeles i tada je odlučila da ostane. Kada joj je istekla turistička viza, postala je "ilegalni državljanin". Međutim, sviđao joj se život u Kaliforniji iako se izdržavala radeći po ceo dana kao čistačica i konobarica.

Paralelno je usavršavala engleski jezik sve dok ga nije tečno govorila i pisala, razmišljajući o tome kako da legalizuje status i da nastavi školovanje. Upravo je to bio razlog zbog kojeg je ostala u Americi: procenila je da su tamošnje škole mnogo bolje od onih u domovini.

Metju Mekonahi, Kamila Alves
foto: Profimedia

Odrasla je, naime, na ranču svog oca u brazilskoj pokrajini Itambacura. Majka joj je umetnica, a Kamilina želja bila je da se bavi modnim dizajnom što nije mogla da ostvari na farmi u ruralnom delu Brazila. Kada je započela novi život u Americi, prirodna lepota odvela ju je u svet mode. Već je kao 19-godišnjakinja nosila revije Valentina, Karoline Herere ali i pristupačnog Manga. Kada je, pak, u jednom losanđeleškom klubu 2006. upoznala Metjua Mekonahija, dogodila im se trenutna hemija. Čini se da se od tog trenutka više nisu odvajali.

Kako se zbližila sa svekrvom?

Kamila Alves je jednom povela svekrvu na angažman za reviju u Istanbulu, mislila je da će ih to iskustvo zbližiti. Dobila je za nju dodatnu kartu za prvu klasu i besplatan boravak u luksuznom hotelu, ali svekrva nije bila zadovoljna.

"Celim putem do tamo pričala mi je sve te naporne priče i okretala glavu. Kada smo sleteli, rekla sam: "U redu, sada me pusti da se pripremim za reviju".

Kada je i teći dan počela da joj puni glavu raznim pričama koju su nju muče, te je čak i zaplakala, Kamila je shvatila o kavkoj ličnosti je reč, ali je rešila da joj ne popušta, već da se zauzme za sebe i od tada mnogo bolje funkcionišu, a u porodici je zavladala harmonija, bar za sad.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs