"JEDINI MOJ, OVOJ TUZI NEMA KRAJA": Lepotica se od njegove smrti nije oporavila, a fatalna ljubav se završila OTROVOM

Manekenku svi pamte po neverovatnoj lepoti kada se pojavila u spotu benda "Guns n' roses"

Celebrities
09:18h Autor:
"JEDINI MOJ, OVOJ TUZI NEMA KRAJA": Lepotica se od njegove smrti nije oporavila, a fatalna ljubav se završila OTROVOM
Foto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

Životna priča lepotice iz čuvenog spota "November Rain" rok grupe Guns N' Roses nalik je na horor film, a nažalost, mnogi će se složiti da je za njen tragičan kraj kriva sama Stefani Sejmur. Tokom kraja 80-ih i 90-ih godina, teško da je postojala lepša manekenka od nje.

Stefani Sejmor rođena je 1968. godine u San Dijegu, Kalifornija, kao srednje dete agenta za prodaju nekretnina i frizerke. U svet modelinga zakoračila je nakon što je primetila oglas u lokalnim novinama.

Već sa 15 godina postala je finalistkinja takmičenja "Look Of The Year" koje organizuje agencija Elite Model Management. Tokom kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, njeno lice krasilo je naslovnice mnogih prestižnih magazina, među kojima su se isticali Vogue i Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Stefani Simor
foto: Profimedia

Njena karijera bila je veoma uspešna u to vreme, pa je bila lice s naslovnice mnogih eminentnih izdanja i časopisa, uključujući Vog, a bila je i jedna od Viktorijinih anđela.

Ljubavni život Stefani Sejmur

Mada se za njeno ime vezuju uvek priče o velikoj lepoti, Stefani mnogi zovu i anđelom u telu đavola. Njene ljubavne priče počele su još s njenih 16 godina, a bile su više nego burne. Još sa 16 godina bila je u vezi sa Džonom Kazablankasom, koji je tada imao 42, šefom agencije za modele sa kojom je i ona potpisala ugovor. Iako je tada bio u braku, to ga nije sprečilo da živi i sa Stefani, koja ga je ostavila pre nego što se razveo od supruge.

Bila je kasnije u braku sa gitaristom Tomijem Andresom, s kojim je dobila i sina. Jedna od stvari koja je obeležila Stefanin ljubavni život jeste njen angažman u snimanju spotova za pesme grupe Guns N' Roses.

Novembar rain

Pre tri decenije, glumica i manekenka Stefani Sejmur (55) osvojila je publiku zahvaljujući spotu za pesmu "November Rain" grupe Guns N' Roses. U neobičnoj venčanici, predivna Stefani je hipnotisala gledaoce svojom lepotom i preko noći postala san mnogih muškaraca, dok su žene širom sveta nosile njene slike plastičarima, nadajući se da će postati slične njoj. Ekranizacija ove pesme donela joj je ne samo veliku slavu i ljubav njenog života, već i turbulentan period u njenom životu.

Naime, manekenka se na snimanju zaljubila u pevača benda Aksela Rouza, sa kojim je tada otpočela vezu. Ta strastvena ljubav je trajala nešto više od dve godine i bila je veoma turbulentna. Pre njega, Stefani je već bila sa nekoliko slavnih muškaraca, a pričalo se da je volela i Čarlija Šina i Vorena Bitija. Mediji su često pisali da je bila spremna na sve kako bi stigla do cilja i postala popularna.

Njihova veza počela je prilično strastveno, a Rouz se vezao i za Stefaninog sina Dilana i pokušao da mu bude očinska figura i da se stara o njemu najbolje moguće. Dve godine kasnije, u februaru 1993. godine, par se verio, ali njihova ljubavna priča završila se svega tri nedelje posle toga.

Razlog je bio neverovatan. Naime, kako se pisalo isprva, Stefani Sejmur ga je optužila za nasilje. U intervjuu za Harpers bazar istakla je da je veza s njim bila "velika greška".

— Veza s Akslom Rouzom? Očito da je bila greška. Mnogo toga me je naučilo, bio je nasilan, pa sam shvatila da ne želim da budem deo toga više. Videla sam najgore od rokenrol sveta — rekla je manekenka.

Akslova strana priče bila je drugačija. Naime, pročuli su se tračevi da je Stefani imala aferu s glumcem Čarlijem Šinom 1992. godine, na pola puta njene veze s Akslom.

S druge strane, sve se završilo — tužbom!

Aksl Rouz je podneo tužbu protiv Stefani, optužujući je za napad, telesne povrede i krađu nakita u vrednosti više od 100 hiljada dolara. U okviru nakita nalazili su se dijamanti, zlato, dijamantski verenički prsten... Mada se na sudu sve to rešilo, mnogi su bili tužni jer se jedna takva ljubavna priča završila na otrovan način.

Stefani je optužila Aksela da je pokušao da je otruje.

Tragedija koja joj je promenila život

Tužan događaj koji ju je zauvek promenio je dan kada je njihov sin Heri Brent preminuo u 24. godini od posledica predoziranja. Brant je, inače, bio maneken, sarađivao je s modnom kućom "Balmain" i snimao za "Vogue".

Stefani je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti.

17. janaura povodom godišnjice smrti podelila je sluku svog pokojnog sina na Instagramu uz tužan opis.

- Nedostaješ mi danas, nedostajaćeš mi i sutra, izgleda da ovoj tuzi nema kraja. Pokušavam da nađem način da nastavim dalje, ali da te ne ostavim iza sebe, napisala je Stefani između ostalog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs