EVO ŠTA JE MILENA RADULOVIĆ REKLA POSLE ISPITIVANJA OD STRANE MIKE ALEKSIĆA: "Njegova žena je prošla kroz isto..."

Potresna ispovest Milene Radulović nakon suđenja: “Ajde, Milena sad si već veteran, šta je to za tebe. Mislim da nikada ne može da bude lako. Koliko god ti sebe zavaravaš, mnogo je mučno”

Celebrities
Autor:
EVO ŠTA JE MILENA RADULOVIĆ REKLA POSLE ISPITIVANJA OD STRANE MIKE ALEKSIĆA: "Njegova žena je prošla kroz isto..."
Potresno ispitivanje Milene Radulović, Foto: Antonio Ahel/ATA

U Višem sudu u Beogradu, završeno svedočenje Milene Radulović u postupku protiv samozvanog profesora glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole.

Tokom davanja svog iskaza odgovarala je i na pitanja optuženog Aleksića, a kako se osećala dok je ponovo proživljavala traumu pred sudom ova mlada i hrabra glumica objasnila je u emisiji “Uranak” na televiziji K1.

Milena Radulović
foto: preentscreen/Youtube

“Ovo je priča koja toliko drugo traje, koja je bez kraja za mene. Iako sam nekoliko puta mislila da neću morati dalje, uvek se pokazalo da dalje postoji. Nadam se da posle ova tri ročišta i svega što se dogodilo u ova tri meseca, intenzivne ove priče i našeg susreta i tih njegovih pitanja juče, da će biti kraj”, kaže Milena Radulović dodaje da je znala da će joj Aleksić postavljati pitanja.

“Četiri devojke su svedočile pre mene i on to svoje pravo nije koristio, ali imala sam osećaj da će želeti da ga iskoristi u mom slučaju i to je uradio. Iskreno se nadam da ću sada konačno imati pravo da budem devojka i glumica, da više neću morati da pričam o tome. Volela bih malo nekih bezazlenijih tema”, iskrena je ona.

Milena Radulović
foto: Petar Aleksić

Ističe kako joj je svako ročište bilo mučno, ali da je poslednje najteže podnela zbog načina na koji su joj pitanja postavljali optuženi Aleksić i njegov advokat.

Mnogo je bilo mučno. Pre prvog ročišta sedam dana mi nije bilo dobro, veče pred su mi izašli pečati po ruci. Nekako sam to prvo ročište dobro podnela. Imala sam utisak da ipak to što boli-boli, da to od čega se plače, plakaće se uvek, nevezano za bilo koji ishod, ali sam imala osećaj da u sadašnjem trenutku ja imam snage za to i da su oni (Aleksić i njegova supruga), deo prošlosti. Kada je došlo drugo ročište, ja sam bila kao mnogo bolje i nije mi sedam dana trajala priprema, znala sam na šta idem, ali dan pred nisam mogla da jedem, nisam mogla ništa, tresla sam se ceo dan. Treći put sam zaključila, da bez obzira koliko stičeš neko iskustvo u ročištima i koliko god da ti je jasno šta te čeka, ništa se ne promeni. Pozvao me je jedan od mojih advokata i rekao mi, „Ajde, Milena sad si već veteran, šta je to za tebe“. Mislim da nikada ne može da bude lako. Koliko god ti sebe zavaravaš, mnogo je mučno”, rekla je glumica za “K1” TV.

Milena Radulović i Mika Aleksić
foto: Kurir/NemanjaNikolić/DadoĐilas

Tokom suđenja, Aleksić sve vreme poricao silovanje a Milena kaže da je to za svih 16 devojaka, jako ponižavajuće. “To je strašno ponižavajuće, s obzirom na broj prijava. Čovek je porekao sam sebe”, kaže Milena.

Kako objašnjava, ona se na jučerašnjem suđenju sa Aleksićem složila oko toga da je njegova supruga Biljana najbolji profesor na FDU.

Složila sam se, ali sam istakla da je ona njegov saučesnik, na šta je skočio advokat koji me je pitao kako ona može da bude saučesnik. Ja sam to obrazložila. Nevažno je pitanje da li je njegova žena znala. Ona danas, kao jedna vrhunski inteligentna žena, ima pristup toj optužnici, mi smo u javnoj optužnici. Ona zna da su tih 16 prijava deca, žene, koje je ona odgajila. Nismo mi neke žene koje su skočile na njenog muža, mi smo te devojčice koje su tamo rasle, koje su oni vaspitavali, koje su gledali kako imamo sedam, pa devet, pa dvanaest, pa osamnaest. Ona je odlučila, ne osuđujem je, da stane i da kaže da smo lagale, a jako dobro zna da nismo. Šesnaest prijava od dece koju si odgajila”, kaže glumica i dodaje:

Ja sam njen student, bila je jako važna četiri godine u mom životu. Volela me je i ja sam nju volela, to se ne dovodi u pitanje. Ona je jako pametna žena, svesna svega, na kraju i ona mu je bila učenica. Ona je isto prošla kroz ovo što smo mi prošle, priznala to sebi ili ne. Tako da ona jako dobro zna da je sve ovo istina. U tom smislu sam rekla da je saučesnik. Ona je saučesnik u laži koju on i dalje pokušava da plasira. Želi da održi realnost koju je nama plasirao u toj školi, a to je realnost apsolutne moći, manipulacije i agresije. To upravo dokazuje način na koji je on meni postavljao pitanja i što je cela sudnica videla”, kaže Radulovićeva, prenosi N1.ba

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs