KAŽU DA NEMA BAHATIJEG ČOVEKA OD NJEGA: Trans prostitutka mu prenela SIDU, a droga "pojela", danas ne liči na sebe

Čarli Šin danas izgleda skoro neprepoznatljivo, a posledice bahatog načina života nije mogao da sakrije.

Celebrities
14:09h
KAŽU DA NEMA BAHATIJEG ČOVEKA OD NJEGA: Trans prostitutka mu prenela SIDU, a droga "pojela", danas ne liči na sebe
Foto: lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni glumac Čarli Šin, uslikan je posle dužeg vremena na ulicama Zapadnog Holivuda. Glumac je bio vidno raspoložen i sa širokim osmehom na licu. Međutim, njegov fizički izgled je poprilično drugačiji, a sudeći prema fotografijama moglo bi se reći da su godine učinile svoje.

Takođe, buran život koji je glumac vodio, ostavio je posledice po njega. Naime, na vrhuncu slave, pao je pod uticaj droge, alkohola i "lakih žena". Novac i slava pružili su mu mogućnost da radi šta god poželi, a on je rešio da oproba "ukus bluda". Kako je i sam priznao, potrošio je čak 50.000 dolara samo na prostitutke. Budući da je imao mnogo poroka, novac je uglavnom trošio na njih.

Čarli Šin
foto: NewsYourCelebs / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ljubavni život trpeo je zbog njegovog neurednog stila života, a na ludi kamen stao je čak tri puta. Danas, novac troši na alimentacije koje plaća bivšim suprugama Doni Pil, Deniz Ričards i Bruk Miler.

Glumac je bio na rehabilitaciji, 2011. godine, kada je prekinuto snimanje serije "Dva i po muškarca". Bio je to njegov treći pokušaj rehabilitacije u godinu dana. U to vreme Šin je imao javni nervni slom koji je emitovan na televiziji i na internetu. Glumac je davao svakakve izjave i pominjao bizarne stvari o sebi, poput toga da je veštac i da ima tigrovu krv i DNK Adonisa.

Čarli Šin
foto: Profimedia

"Umoran sam od pretvaranja da nisam poseban. Umoran sam od pretvaranja da nisam moćna rok zvezda sa Marsa", rekao je Šin novinarima.

Jedan od njegovih najvećih skandala, pored moždanog udara, predoziranja i niza hapšenja bio je 17. novembra 2015. godine, kada je Šin u javnosti priznao da je HIV pozitivan, što mu je dijagnostifikovano četiri godine ranije. Svoje stanje, kako je istakao, drži pod kontrolom trostrukim koktelom antiretroviralnih lekova, a rekao je da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera.

1 / 7 Foto: Profimedia

Holivudski glumac spavao je s više od 3.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prećutao da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao polni odnos.

Za noć sa prostitutkom davao je po 2 hiljada evra bez problema.

Čarli Šin
foto: NewsYourCelebs / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Moj život bi se mogao svesti na samo tri reči: droga, seks i alkohol", rekao je Šin pre nekoliko godina.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs