DO JUČE JE BRUKALA MUŽA, A SAD JOJ PORUČUJU DA NE SRAMOTI SRBE: "Ne govori odakle si, misliće neko da smo svi ludi!"

Srpkinja sa najvećom zadnjicom ponovo se našla na udaru kritika, zbog načina na koji vaspitava ćerku.

Celebrities
DO JUČE JE BRUKALA MUŽA, A SAD JOJ PORUČUJU DA NE SRAMOTI SRBE: "Ne govori odakle si, misliće neko da smo svi ludi!"
Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kontroverzna straleta Koko Ostin, čestitala je ćerki osmi rođendan emotivnom porukom na Instagramu. Koko je istakla da je ponosna na činjenicu da je njena ćerka izrasla u prelepu devojčicu, a zbog načina na koji ju je vaspitavala, često je bila na meti kritika.

"Tako sam srećna i tužna danas... Šanel puni 8!! Da li da plačem ili da se smejem? Ne znam... Sećam se kao juče kada mi je bila u stomaku. Toliko sam ponosna što je postala tako draga i prelepa devojčica", napisala je Koko na Instagramu i dodala: "Volim te tako mnogo! Neverovatno je koliko ljubavi možeš da imaš za tako malo ljudsko stvorenje".

"Srećan rođendan Šanel. Danas imaš 8 godina. Vau, proletelo je tako brzo", napisao je devojčicin otac, Ajs Ti uz zanimljive fotografije.

IInače, Koko Ostin rođena je kao Nikol Natali, 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe. Udata je za repera Ajs Tija, koji joj je bio odskočna daska, a njene ogromne obline su te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

Koko Ostin
foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Koko i Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu.

Osim toga što privlači pažnju svojim oblinama, često je na meti komentara i njen odnos prema ćerkici, odnosno način na koji je vaspitava.

Naime, nakon što je Koko objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ćerku kupa u sudoperi, digla se velika prašina u javnosti. Takođe se komentarisalo i to što je dopete godine dojila svoju ćerku, a ovu odluku je obrazložila time "da ne želji ćerki da uskrati ono što želi, samo zato što društvo smatra da to treba ukinuti posle 2. godine".

Ajs Ti kaže da se Šanel "zabavlja" na društvenim mrežama, koje prate mama i tata. "To je zabavno i ona to voli da radi. Da nije, mi to definitivno ne bismo radili", kaže on i dodaje: "Kada se Šanel rodila, dobili smo njene društvene mreže jer smo znali da ćemo biti roditelji koji će pokazati sto slika svog deteta jer smo bili ponosni."

"Naše roditeljstvo je mnogo drugačije od normalnog para iz Oklahome. Ja sam jebena rok zvezda, drugačije je.", objasnio je reper i istakao da se dinamika u njihovoj kući umnogome razlikuje od ostalih.

1 / 8 Foto: Profimedia

Budući da je Koko ćerku učila da tverkuje, mnogi su se složili da negativno utiče na ćerku. Osim toga, često je šminka i lakira joj nokte.

"Molim te, ćuti da si Srpkinja, nemoj da nas sramotiš, misliće da smo svi ludi", jedan je od komentara na račun Koko Ostin.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs