DA LI OVAKO IZGLEDA SVAKI SREĆAN ČOVEK KOJI JE SUPRUGU PREVARIO S PROSTITUTKOM? Izigrava sveca, a nema većeg grešnika

Hju Grant je dobio imidž glumca koji vara devojke i ževu, a svojevremeno se našao u centru velikog skandala

Celebrities
10:55h Autor:
DA LI OVAKO IZGLEDA SVAKI SREĆAN ČOVEK KOJI JE SUPRUGU PREVARIO S PROSTITUTKOM? Izigrava sveca, a nema većeg grešnika
Hju Grant, Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na premijeri filma u Londonu, Hju Grant je zajedno sa svojom suprugom Anom Eberštajn zasenio prisutne na Crvenom tepihu, prikazujući se kao svaki srećan par. Njihov skladan izgled i prisnost sugerisali su na srećnu ljubavnu priču i idiličan brak.

Hju Grant
foto: JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A da li je to tako?

Dok svet s oduševljenjem posmatra ovaj trenutak, senke prošlosti prate Grantove postupke. Niko nije zaboravio njegove loše postupke, poput neverstava, suprugu je prevario sa prostitutkom. Jedno vreme je važio za najkontroverznijeg glumca, decu je sejao gde je stigao.

Današnji pokušaji da se predstavi kao brižan suprug i čovek ispunjen ljubavlju, susreću se s određenim sumnjama s obzirom na njegovo turbulentno prethodno ponašanje. Javna percepcija umetnika često se formira na osnovu njegovih dela i života van ekrana, a Grant se suočava s izazovom da pronađe ravnotežu između svog javnog imidža i stvarnih aspekata njegove prošlosti.

Hju Grant
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Kako je Hju Grant varao devojku sa prostitutkom?

Čini se da Ani ne smeta Hjuovo povremeno zaboravljanje da je u braku. U vreme kada je njegova prevara izašla na videlo, bio je u vezi sa Elizabet već osam godina. Ona mu je oprostila i konačno su raskinuli 2000. Posle svega ostali su dobri prijatelji, a on je čak i kum njenom sinu Damjanu.

„Mislim da u životu znaš šta je dobro, a šta loše. E, ja sam uradio lošu i to je to", prokomentarisao je svojevremeno Grant skandal sa prostitutkom, prenosi Wanted.mondo.rs Nakon raskida sa Hurlijevom 2000. godine, Grantov lični život postao je sve komplikovaniji. Godine 2011. bio je povezan sa svojom bivšom devojkom Tinglan Hong, i bio je iznenađen kada je postala majka njegovog prvog deteta. Godinu dana kasnije, njegova tadašnja devojka Ana Eberštajn rodila mu je drugo dete.

Glumac je zatečen u intimnom trenutku s prostitutkom Džavin Braun, što je kasnije prouzrokovalo skandal i intenzivno medijsko izveštavanje nekoliko meseci kasnije. Dodatno, situacija postaje još intrigantnija jer je Hju uspeo očuvati dobar odnos s Elizabet.

Nakon incidenta, glumac je odlučio smiriti strasti. Godinama je bio slavni neženja, a dozvolio je Ani da ga "uhvati". Par se upoznao 2012. i stupio u brak 2018. Imaju dvoje dece, a njihova imena su zadržana u privatnosti.

Hju ima ćerku Tabatu i sina Feliksa iz vanbračne veze, a interesantno je što je Feliks samo tri meseca stariji od sina kojeg ima sa suprugom Anom.

Hju Grant
foto: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dve žene su u isto vreme bile trudne

Situacija je postala još skandaloznija kada je Grant dobio treće dete sa Tinglan dok je još uvek bio u vezi sa Eberštajnovom. Grantovo drugo i treće dete začeto je u isto vreme, ali sa različitim majkama. Džon Mungo, njegovo prvo dete sa Eberštajnom, stigalo je u septembru 2012, a tri meseca kasnije rođen je Feliks, njegovo drugo dete sa Hongovom.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uprkos kontroverzama, Grant je odlučio da prihvati očinstvo i navodno je kupio kuće vredne više miliona dolara za majke njegove dece tokom njihovih trudnoća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs