ONE SE NISU PROBILE TALENTOM, VEĆ DOBRIM IZGLEDOM: Danas su slavne i uspešne, a OVAKO SU POČELE svoj put ka HOLIVUDU

Nekada je bilo mnogo teško probiti se u svetu glume. Ipak kriterijumi su se vremenom menjali, pa su hrabre i odvažne žene potisnule smerne dame u drugi plan i počele koriste svoj izgled kao sredstvo za uspeh

Celebrities
Autor:
ONE SE NISU PROBILE TALENTOM, VEĆ DOBRIM IZGLEDOM: Danas su slavne i uspešne, a OVAKO SU POČELE svoj put ka HOLIVUDU
Misice koje su postale poznate glumice, Foto: Ron Wolfson, 2001 All Rights Reserved / Everett / Profimedia, Charles Knight / Shutterstock Editorial / Profimedia, Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

U doba zlatnog Holivuda cenile su se otmene, fine žene s manirima, i dame sa takvim imidžom dobijale su glavne uloge. Vremenom su žene počele da se obnažuju, malo po malo, a u jednom trenutku kao da je postalo popularno "promeniti profesiju" i samo se "prešaltati" na glumu. To se naročito primećuje kod manekenki i misica koje kasnije postanu glumice.

Ove slavne dame danas znamo kao najtraženije i najtalentovanije glumice, a zapravo su prvo svet osvojile izgledom, pa tek onda talentom.

One su prvo bile misice:

Mišel Fajfer

Kao mlada devojka, Mišel je sanjala da postane zvezda i priliku za to videla je u izboru za Miss Orange County, gde je i pobedila.

Mišel Fajfer u mladosti
Mišel Fajfer u mladostifoto: Ron Wolfson, 2003 All Right Reserved / Everett / Profimedia

Eva Longorija

Svoj put do zvezdanog neba slavna "Očajna domaćica" započela je kao pobednica izbora za Miss Corpus Christi 1998. godine.

Ni muškarci nisu izuzetak

Kao mladić, Metju Mekonahi je proglašen za Mistera Teksasa.

Opra Vinfri

Danas je slavna voditeljka sa nizom uspeha u karijeri, ali prvi je bio Miss Black America 1972. godine.

Gal Gadot

Prelepa izraelska glumica, koju najviše pamtimo kao Čudesnu ženu (Wonder Woman) 2004. godine je dobila titulu Mis Izraela. Tek kasnije je uplovila u svet glume.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Hale Beri

Pre nego što je dobila Oskara i pokorila Holivud, Hale Beri je 1986. sa titulom Mis Ohajo došla do takmičenja za Mis Amerike, ali nije ga osvojila, piše tportal.

Prijanka Čopra Džonas

Vrata Holivuda lepoj Indijki otvorila je kruna koju je osvojila 2000. godine na takmičenju za Mis sveta.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs