"TREBALA JE DA GA KASTRIRA": Izoperisala je celo lice da bi njemu bila lepša, a on je varao s kim je stigao

Prvi put je saznala da ju je prevario nekoliko dana pre nego što je rodila njihovo prvo dete 2018. godine

Šuška se
Autor:
"TREBALA JE DA GA KASTRIRA": Izoperisala je celo lice da bi njemu bila lepša, a on je varao s kim je stigao
Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

„On živi u mojoj kući već tri nedelje. Trebalo je da prođu samo dve nedelje. Pustiću ga mesec dana pre nego što bilo šta kažem', rekla je Kloi Kardašijan (39). Saga između nje i Tristana Tompsona se nastavlja, a njihovim ljubavnim vezama nema kraja. U četvrtoj sezoni emisije 'Kardašijanki', Kloi se žali na svog bivšeg, sa kojim ima decu, ćerku True i sina Tejtuma.

Kloi Kardašijan
foto: AP

Na večeri sa prijateljicom Malikom Hak, Kloi je predložila da pokuša da spase porodicu, na šta je Kardašijan odbrusila: „Da je neko mojoj ćerki uradio ono što je Tristan uradio meni, verovatno bih ga kastrirala... I samo bih se smejala.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Kloina starija sestra Kim Kardašijan rekla je da je Kloi osetljiva na Tristana i kada neko misli da su zajedno. Zabavljali su se nekoliko godina, a onda su konačno raskinuli u januaru 2022. Nakon što je oluja oštetila krov njegove kuće, Kloi je primila Tompsona i njegovog 16-godišnjeg brata u svoju kuću. Kloi se zaklela da će mu pomoći da se brine o svom bratu.

Tompson je varao Kloi na svakom koraku, a ona je činila sve i svašta da privuče njegovu pažnju. Kada je saznala da ju je varao, Kloi se posvetila, smršala i bila zadovoljna sobom. Kloi je očekivala drugo dete kada je saznala da je on rodio dete sa drugom ženom. Nakon toga nisu razgovarali šest meseci, a u međuvremenu se rodilo dete koje su Tristan i Kloi dobili preko surogat majke.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Otkako je Kloi rodila ćerku 2018. godine, pominje da želi da ima još jednu ćerku ili sina. Još kada je trajala emisija 'Keeping Up Vith the Kardashians', Kardašijan je rekla da bi verovatno 'pozajmila malo sperme od Tristana'. 'Da li je važno kada je beba začeta? Varao ju je od početka i ona je to znala! On nema poštovanja prema njoj - ona ​​nema poštovanja prema sebi. Zaslužila je javno poniženje!', komentarisali su njenu vezu sa Tristanom.

On se izvinio majci svoje dece koju je prevario dok je bila trudna sa njihovom ćerkom 2018. Međutim, pomirili su se i bili zajedno, a potom raskinuli u februaru 2019, kada je viđen kako se ljubi sa tadašnjom najboljom prijateljicom najmlađa članica klana Kardašijan Džener, Kajli Džener (26). Tokom pandemije korona virusa, Kloi se pomirila sa njim, a zatim su ponovo raskinuli zbog skandala oko očinstva. Mnogi veruju da Kloi i dalje želi samo njega i da iako je usavršila svoj izgled i dalje izgleda nesrećno.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs