ŽENU ŽARKA LAUŠEVIĆA VOLE SVETSKE FACE: Zavolela ga dok je bio OŽENJEN, a upoznali se na neverovatan način

Da nas je napustio glumac Žarko Laušević u 63. godini ostavila je bez teksta celu Srbiju, a vest je potvrdila ćerka Anita.

Celebrities
13:41h Autor:
ŽENU ŽARKA LAUŠEVIĆA VOLE SVETSKE FACE: Zavolela ga dok je bio OŽENJEN, a upoznali se na neverovatan način
Žarko Laušević, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumački svet je ostao nem posle vesti da nas ne napustio Žarko Laušević. Teška bolest je bila jača, uprkos lavovskoj borbi ovog umetnika koji je imao život poput filma.

Godinama je bio u skladnom braku sa suprugom Anitom, profesionalnom šminkerkom sa kojom je dobio ćerku Janu. Par je živeo u Americi skoro 20 godina, a ona je postala priznato ime među velikim zvezdama, koje su isticale da je fenomenalna za saradnju, te da je sve zahteve sa lakoćom ispunjavala.

Žarko Laušević
foto: Promo

Anita je rođena u Ljubljani, a radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2". Sarađivala je i s velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko je svoju sadašnju ženu upoznao dok je još bila udata, a o ljubavi s njom pisao je i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

"Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku Andreu. Bez "ј" . Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs