MEGAN MARKL NA RUČKU SA PRIJATELJICOM NAKON SMRTI NJENOG SINA: Ništa bez luks šopinga, jedan DETALJ privukao svu pažnju

Keli se više puta javno zahvalila Megan na podršci koju joj je pružila u najtežim trenucima svog života i snazi koju joj je dala da nastavi da se bori

Celebrities
Autor:
MEGAN MARKL NA RUČKU SA PRIJATELJICOM NAKON SMRTI NJENOG SINA: Ništa bez luks šopinga, jedan DETALJ privukao svu pažnju
Megan Markl na ručku s prijateljicom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga britanskog princa Harija, Megan Markl (42), primećena je prilikom posete jednom italijanskom restoranu u ekskluzivnom naselju Montesito u kojem stanuje sa mužem i decom.

Bivša glumica izašla je na ručak sa bliskom prijateljicom, bivšom manekenkom Keli Meki Zajfen, i to 16 meseci nakon što joj je iznenada preminuo devetogodišnji sin Džordž.

Obe dame bile su nasmejane i sve vreme su veselo ćaskale, piše Dejli mejl.

Keli se više puta javno zahvalila Megan na podršci koju joj je pružila u najtežim trenucima svog života i snazi koju joj je dala da nastavi da se bori i brine o ćerki Lili, bliznakinji pokojnog Džordža kojeg su pronašli mrtvog u krevetu u porodičnoj kući.

"Ti si uvek prva da kažeš Da i podržiš one koje voliš. Ti si advokat svakome kome je to potrebno", istakla je Keli uz zajedničku fotografiju, nazivajući Megan predivnom ženom i majkom.

Prijateljice su ručale, a potom se nasmejane i zagrljene zaputile u šoping u luksuznoj prodavnici odeće.

Megan je i ovoga puta pokazala da ume fenomenalno da se obuče i da napravi sjajnu odevnu kombinaciju od sasvim jednostavnih komada.

Tako se bivša vojvotkinja od Saseksa odlučila za sivi elegantni šorc, koji je uklopila sa tankim crnim džemperom, udobnim crnim baletankama koje veoma često nosi i tanak kaiš sa šnalom.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stajling je zaokružila velikom crno-belom torbom sa prugama i elegantnim naočarima za sunce.

Što se detalja tiče, Megan se ovoga puta odlučila za sasvim diskretne minđuše i skup sat, a puno pažnje privukao je i broš koji je nosila na levoj strani džempera - blizu srca.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su se ona i princ Hari odrekli kraljevskog života i dužnosti, Megan je putem broša Britanske kraljevske legije odala počast britanskim veteranima, i to samo dan pred Dan sećanja u Velikoj britaniji i Dan veterana u Americi. Iako više nemaju tu obavezu, Megan i Hari su se sastali sa vojnim veteranima i njihovim porodicama u San Dijegu.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs