NEMA BAHATIJE NASLEDNICE OD NJE: Spavala je i sa ženama, novcem je mogla da kupi sve, samo lepotu NIJE HTELA

Bogata naslednica Lamborginija novcem je mogla da kupi sve, ali lepotu nije htela.

Celebrities
16:18h Autor:
NEMA BAHATIJE NASLEDNICE OD NJE: Spavala je i sa ženama, novcem je mogla da kupi sve, samo lepotu NIJE HTELA
Foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Eletra Lamborgini je unuka slavnog Ferućija Lamborginija, a živi klasičnim životom bogate raskalašene naslednice. Za nju je javnost čula 2015. godine kada se pojavila u rijaliti programu "MTV's Super Shore". Pokazala je da ima dara za pevanja, te je počela da se bavi muzikom.

Rođena je 17. maja 1994. godine u bogatoj porodici, te je od malih nogu naviknuta na luksuz. Završila je privatne škole, međutim, na kraju se opredelila za pevanje.

Njene slike s plaže, koje su se nedavno pojavile, otkrile su da je Eletra naporno radila na dovođenu svoje linije do savršenstva. Naime, njeno zanosno telo i izvajane noge bile su u prvom planu, dok je uživala na suncu.

Eletra Lamborgini
foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je pažnju privlačila i raznim skandalima, a jedan od najzapaženiji bio je kada je rekla kako voli i muškarce i žene. Bila je i u rijalitiju "Jersey Shore", a iako su mnogi očekivali da će svoje, inače promiskuitetno ponašanje nastaviti i pred kamerama i imati seksualne odnose kao sve učesnice, to se nije dogodilo.

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je tada Eletra koja se javno deklarisala kao biseksualka. Ipak, i pored ekperimentisanja sa ženama, na kraju je sreću našla kraj holandskog di-džeja Afro Džeka, a par se i venčao krajem septembra 2020. godine na jezeru Komo.

Eletra Lamborgini
foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bogata naslednica inače je poznata kao neko ko ne preže od toga da pokaže "malo kože", te se nebrojeno puta pokjavila u krajnje degutantnim izdanjima, a veliki je pobornik i tetovaža i pirsinga.

Nije retkost da je paparaci uhvate bez gornjeg dela kupaćeg kostima, dok ih ona besno psuje. Ovaj put se nameštala na ležaljci dok nije spazila paparaze, a posle je svu pažnju usmerila ka svom psu.

1 / 9 Foto: Profimedia

Inače, bogata naslednica je nebrojeno puta isticala kako voli prirodan izgled bez silikona, a kaže da na sebi nije imala ni jednu intervenciju niti koristi filere.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled bez filera", izjavila je jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs