ZGRĆE MILIONE, A S ŽENOM I DECOM ŽIVI U DVOSOBNOM STANU: Supruga mu bila veoma uspešna, pa od nje napravio DOMAĆICU

Životna priča glumca koji s porodicom živi u dvosobnom stanu mnogima je inspirativna i zanimljiva.

Celebrities
Autor:
ZGRĆE MILIONE, A S ŽENOM I DECOM ŽIVI U DVOSOBNOM STANU: Supruga mu bila veoma uspešna, pa od nje napravio DOMAĆICU
Foto: Profimedia

Kanadski muzičar i glumac, Rajan Tomas Gosling rođen je 12. novembra 1980. u Londonu. Godine 1993, započeo je svoju profesionalnu karijeru u klubu Miki Maus na Diznijevom kanalu kao zvezda. Rajan Gosling je nastavio da se pojavljuje u drugim raznim porodičnim emisijama, uključujući Da li se bojiš mraka? Ubistvo prema brojevima, Sjedinjene Države Liland, Pravilo klanja i Goosebumps. Godine 2001. Rajanov inicijalni film bio je The Believer, u kojem je igrao ulogu jevrejskog neonaciste.

Veliku popularnost doživeo je 204. godine romantičnim filmom "Beležnica", a nedavnom ulogom u filmu "Barbi", ponovo je dospeo u žižu interesovanja.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Majka mu je bila sekretarica, a otac radnik u fabrici papira i vaspitavali su ga prilično religiozno. Razveli su se kad je Rajanu bilo 13 godina i on je nastavio život s majkom i sestrom Mendi. U školi nije blistao. Pod uticajem filma "Rambo", donosio je noževe i bacao ih na decu. Imao je problema s čitanjem - disleksiju, a sumnjali su i na hiperaktivni poremećaj. Bio je na meti zlostavljača, a tako usamljen kasno je stekao prijatelje.

Rajan Gosling
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali imao je divan glas i sa sestrom je pevao na venčanjima. Postao je i član dečjeg šou-programa "Klub Mikija Mausa". Preselio se na Floridu i nastupao uz Džastina Timberlejka, Britni Spirs i Kristinu Agileru. Kad je video Rakel Velč, shvatio je da želi da se bavi glumom, napustio je školu, odrekao se kanadskog naglaska, počeo da govori kao Marlon Brando i da sanja o Holivudu. Pažnju je privukao filmom "Vernik", koji mu je doneo novac, a uz veće uloge koje su stizale počeo je da dobija i naklonost holivudskih lepotica.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Prvu ozbiljnu romansu imao je sa 16 godina starijom Sandrom Bulok, a posle nje desila se velika ljubav s glumicom Rejčel Mekadams, partnerkom iz filma "Beležnica". Rajan je postajao sve popularniji, što je smetalo Rejčel, čiji je rejting padao. Veza nije izdržala, iako on o njoj uvek govori sve najlepše.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Tri godine nakon toga nije imao devojku, već je samo snimao, dok 2011. u njegov život, tokom snimanja filma "Gresi očeva", nije ušla sedam godina starija koleginica, prelepa Eva Mendez. Glumili su par koji željno čeka dete, a ta priča se prenela i na njihov privatni život. Obožavateljke širom sveta sekle su vene što se njihov heroj zaljubio. Da veza nije prolazna, Rajan je dokazao kad je Evu upoznao s majkom. Holivud je o njihovoj vezi brujao, ali tada su se uspešno krili od medija.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Par se venčao u strogoj tajnosti, a niko ni danas ne zna tačno kad, ni gde. Nakon udaje Eva je odlučila da se posvetiti porodičnom životu i napusti glumu. Svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dve godine kasnije sa Rajanom je dobila i ćerku Amandu.

Slavni par može sebi da priušti luksuzan život i uživanje, ali ipak biraju da svoje ćerke odgajaju u jednostavnosti i trudu. Žive u malom stanu, dele kućne obaveze, a nemaju čak ni dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav vid života je specifičan.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Rajan i Eva su velike holivudske zvezde, ali žive veoma skromnim životom. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili na Holivud Hilsu. Umesto toga, žive u malom stanu sa 2 spavaće sobe. Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima 8, a Amanda 6 godina. Gosling i Mendes iz principa ne žele dadilju, što je do sad neviđeno u Holivudu. Sami odgajaju svoju decu, a kada im zatreba pomoć, pripomognu im Evini roditelji.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je "kuhinjski frik". Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendes voli da pere sudove i čisti sudoperu. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

1 / 12 Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su odlučili da ćerke školuju kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojke imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs