KONTROVERZNI GLUMAC NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Postao je prvi čovek u istoriji koji je uradio ovu NEVEROVATNU STVAR

Priznao je da je ovaj istorijski uspon bio mnogo teži nego što je očekivao: "Uspeo sam, živ sam".

Celebrities
Autor:
KONTROVERZNI GLUMAC NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Postao je prvi čovek u istoriji koji je uradio ovu NEVEROVATNU STVAR
Foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Kontroverzni glumac i muzičar Džared Leto (51) postao je prva osoba koja se popela na sam vrh Empire State Buildinga u Njujorku.

Za ovakav potez kojim je ispisao istoriju se odlučio kako bi proslavio početak turneje svog benda "Thirty Seconds To Mars."

"Uspeo sam, živ sam, stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam video i svoju majku na prozoru 80. sprata i to je bilo veoma lepo iznenađenje", izjavio je Leto za Today nakon uspona.

Uživao je u izlasku sunca iznad grada za koji je emotivno vezan.

"Ovaj grad mi je toliko značio otkako sam bio dete. New York je bio mesto na koje ste odlazili ostvariti svoje snove. A kao dete, želeo sam da budem umetnik, a New York je bio mesto gde si postajao umetnik, a Empire State Building je za mene oduvek bio taj simbol. Kao što vidite, bilo je vrlo izazovno", dodao je on.

Džared Leto
foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Priznao je da je ovaj istorijski uspon bio malo teži nego što je očekivao.

"Bio sam više uzbuđen nego nervozan da vam kažem iskreno. Ali moram biti iskren, bilo je jako, jako teško. Bilo je mnogo teže nego što sam mislio da će biti" ,rekao je Leto

Svetska turneja benda "Thirty Seconds to Mars" trebala bi započeti u Latinskoj Americi 15. marta. Nakon toga odlazi u Europu i Severnu Ameriku. Turneja bi se trebala završiti na Novom Zelandu u 19. septembra.

Inače, Leto se penjanjem bavi i u slobodno vreme. Jednom je zbog toga umalo poginuo, kad se penjao na stene u Red Rock kanjonu. Nedavno je iznenadio i prolaznike u Parizu kada je počeo da se penje i po zidu zgrade, ali bez zaštitne opreme, prenosi 24sata.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs