SRPKINJA S NAJVEĆOM ZADNJICOM NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Dok u tangama šeta pred svetom, o priči da BRUKA MUŽA ne razmišlja

Srpkinja sa najvećom zadnjicom za Noć veštica izgledala je veoma izazovno, kao i inače.

Celebrities
Autor:
SRPKINJA S NAJVEĆOM ZADNJICOM NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Dok u tangama šeta pred svetom, o priči da BRUKA MUŽA ne razmišlja
Foto: Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Koko Ostin, prepoznatljiva po svojoj velikoj zadnjici, pokazala je zanosne obline na 22. godišnjoj zabavi Hajdi Klum povodom Noći veštica, koja je održana u Njujorku.

Belu košulju sa visokom kragnom i crvenom kravatom ukombinovala je sa mrežastim čarapama i crnim tangama. Koko je ostavila vrlo malo mašti u svom kostimu za Noć veštica. Starleta je umesto karakteristične plave kose, na glavi imala periku u crnoj boji.

Koko je paradirala ispred svog supruga, Ajs Tija, koji je nosio tipičan gangsterski ansambl iz 1920-ih. Inače, njemu ne smeta kada starleta svima pokazuje svoje obline, a jednom prilikom je i sam dozvolio svom kolegi da njegovu suprugu uhvati za zadnjicu.

Koko Ostin, Ajs Ti
foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

Čini se da kostim Koko Ostin nije iznenađenje, budući da se skoro na svakom događaju pojavljuje oskudno obučena, dok u prvi plan ističe svoju pozamašnu zadnjicu i grudi.

Koko Ostin
foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Natali Ostin rođena je 17. marta 1979. godine u glumačkoj porodici u Kaliforniji, a roditelji njene majke Tine bili su Srbi, te tako vuče srpske korene što i sama ponosno ističe. Udata je za repera Ajs Tija, koji joj je bio odskočna daska, a njene ogromne obline su te koje su joj prokrčile put ka slavi. Upravo je njena specifična figura očarala i Ajsa, što je i sam priznao jednom prilikom.

1 / 8 Foto: Profimedia

Koko i Ajs Ti venčali su se 2005. godine, a u braku su dobili ćerkicu. Njenih filmova gotovo retko ko može da se seti, ali imali ste priliku da je vidite u spotovima njenog supruga, ali i u njenom rijaliti šou "Ajs voli Koko".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs