NIJE BILA ROĐENA KADA JE TITANIK EMITOVAN: Nova ljubav Leonarda Dikaprija ne odstupa od njegovog šablona mladih devojaka

Poznato je da glumac ima sklonosti kao izuzetno mladim ženama tako da ni ovog puta nije bilo drugačije.

Celebrities
Autor:
NIJE BILA ROĐENA KADA JE TITANIK EMITOVAN: Nova ljubav Leonarda Dikaprija ne odstupa od njegovog šablona mladih devojaka
Leonardova nova devojka mlađa od Titanika., Foto: Profimedia

Glumca Leonarda DiKaprija prati reputacija da voli mnogo mlađe devojke koje nikad nemaju preko 26 godina.

Od početka svoje karijere pa do sad, ova holivudska zvezda je uvek šetala najlepše manekenke i top modele poput Naomi Kembel, Mirande Ker ali i koleginice Blejk Lajvli, Demi Mur...a sada je njegova nova devojka Vitoria Kereti je talentovana 25-godišnja manekenka i model iz Italije, koja je trenutno jedno od najznačajnijih imena u svetu mode. Ona se brzo izdvojila kao novo lice modne industrije i mnogi predviđaju da će imati veoma uspešnu karijeru.

Često je Leonardo bio u žiži javnosti zbog svojih veza i bivših devojaka a ova vest je naročito privukla pažnju medija.

Kružile su i glasine o Leonardovim navodnim vezama sa Džidži Hadid, Ninom Agdal a njegova uočljiva „sklonost“ ka mlađim ženama postala je izvor zabave u holivudskim krugovima, a mnogi komičari koriste njegove mladalačke ljubavne avanture kao materijal za šale.

Leonardo Dikaprio
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove glasine se vezuju upravo za neobične okolnosti pod kojima se svaka njegova ljubavna veza završi pre nego što njegova partnerka uđe u "kasne dvadesete".

Uslikani su tokom vikenda kako razmenjuju nežnosti nakon što su prisustvovali zabavi za Noć veštica u Los Anđelesu.

Leonardo Dikaprio
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Impozantna lista modnih angažmana ove manekenke uključuje šetnje po pistama za brendove poput Fendi, Versaće, Feragamo i Atiko na Nedelji mode u Milanu. Dodatno, Vitoria je bila lice u kampanji za poznati brend Guči, koja je donela osveženje u svetu mode i vratila ono što su mnogi ljubitelji mode dugo čekali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs