LJUBIO JE SAMO NAJVEĆE LEPOTICE: Kad je odlučio da se skrasi, SMRT je došla po svoje, 1 želja nikad mu se nije OSTVARILA

Ljubavni život Metjua Perija bio je buran isto koliko i njegov životni stil.

Celebrities
09:24h Autor:
LJUBIO JE SAMO NAJVEĆE LEPOTICE: Kad je odlučio da se skrasi, SMRT je došla po svoje, 1 želja nikad mu se nije OSTVARILA
Foto: Profimedia

Zvezda Prijatelja Metju Peri preminuo je u 54. godini "nakon što se udavio u svom đakuziju kod kuće", rekli su izvori za Dejli mejl.

Izvori za sprovođenje zakona rekli su da je glumac pronađen u subotu u kući u Los Anđelesu nakon što su hitne službe pozvane na lice mesta oko 16 časova (PDT) zbog srčanog zastoja. Izvori su rekli da je pronađen u đakuziju, ali da na licu mesta nije otkrivena nikakva droga - i da nije bilo naznaka da je bilo loše.

Tek kada je dobio ulogu Čendlera Binga u filmu Prijatelji 1994. godine, postao je slavan.

Metju Peri
foto: / IPA / IPA / Profimedia

Tokom svojih 30 i više godina u industriji zabave, glumacje istražio nekoliko romantičnih veza, uključujući one visokog profila kao što su Džulija Roberts i Kameron Dijaz.

Iako je primetio da su među tim lošim vezama i veze koje je izgubio zbog zavisnosti, zahvalio je brojnim svojim prošlim ljubavnicama što su mu spasili život — kao što je njegova prva devojka Gabrijel Bober, "ona koja je istakla da nešto nije u redu sa mnom i prvi put me poslao na rehabilitaciju".

Metju Peri
foto: Profimedia

"Sve je to zbog mog straha. Prekidao sam veze, veridbe zbog toga što bih uvek pronašao način da u meni dragim ljudima nađem nešto što ne valja", ispričao je Metju za "People" i istakao da je strah pobedio.

"Svi imamo mane. Međutim, ja sam uvek bio taj koji je prvi odlazio. Bilo me je strah da će me druga osoba uništiti. Prebrodio sam strah. Učiću u hodu. Više nemam interes da budem sa nekim ko me ne zanima u potpunosti. Sada ću se posvetiti samo osobi u koju se zaljubim i s kojom me neće biti strah stvari koje su me proganjale do sada", govorio je glumac.

Metju Peri
foto: Profimedia

"Najmanje je bitan novac jer tu sam se najviše opekao. Mnoge žene su htele moj novac, a nije ih bilo briga za mene", rekao je i dodao kako mu je velki san da ima decu i veliku porodicu.

"Verujem da bih bio dobar otac. Radujem se budućnosti i mogućnosti da imam decu i budem u braku", govorio je Peri.

Međutim, veliki san o stvaranju porodice nije mu se ostvario.

Metju Peri
foto: Profimedia

Godine 1995. počeo je da izlazi sa Džulijom Roberts nakon što je oskarovka gostovala u humorističnoj seriji. Uprkos njihovoj trenutnoj hemiji, par je rekao da je prekinuo vezu za samo dva meseca, a Peri je raskid pripisao svojoj nesigurnosti. Nakon njihovog raskida, Peri je ušao u nekoliko kratkih veza pre nego što je ponovo pronašao ljubav sa Lizi Kaplan 2006. Zabavljali su se šest godina.

1 / 9 Foto: Profimedia

Pet godina kasnije, kružile su glasine da je Peri počeo romansu sa Moli Hurvit, što je 2020. godine potvrđeno. U novembru iste godine, Peri je potvrdio da je zaprosio devojku. Međutim, šest meseci kasnije, njih dvoje su raskinulo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs