ZA VREME BRAKA, NJEN VOLJENI MUŽ JE NAPRAVIO DETE POZNATOJ MANEKENKI: A ona šokirala sve svojim postupkom nakon prevare

Udala se u tajnosti u svojoj petoj deceniji pa time oduševila ceo svet, ali životna priča popularne glumice nije nimalo laka.

Celebrities
Autor:
ZA VREME BRAKA, NJEN VOLJENI MUŽ JE NAPRAVIO DETE POZNATOJ MANEKENKI: A ona šokirala sve svojim postupkom nakon prevare
Životna priča Selme Hajek, Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Glumica Selma Hajek je svojom upornošću i radom uspela da izgradi zavidnu karijeru i ako je imala teško odrastanje daleko od roditelja suočavajući se sa jezičkim poteškoćama. Postala je prava holivudska diva a onda je na pragu pete decenije postala majka i supruga.

Selma Hajek
foto: Profimedia

Selma je rođena 2. septembra 1966, njena majka Dijana je u to vreme već imala ozbiljnu karijeru operske pevačice, a zahvaljujući svom suprugu, Libancu Samiju Hajeku, cenjenom stručnjaku za naftu sa velikim političkim ambicijama, živeli su na visokoj nozi.

Znatiželjna devojčica je uvek bila spremna na različite nestašluke, a kao i svaka "Boni", imala je svog "Klajda", mada u ovom slučaju to je bio njen mlađi brat Semi, koji je dana vrlo cenjen dizajner nameštaja. Oboje su odrastali u luksuzu, ali i u strogom katoličkom duhu.

Selma Hajek
foto: Ron Wolfson / Everett / Profimedia

Još dok je studirala, doživela je veliku neprijatnost na jednom ljubavnom sastanku, naime ova prelepa glumica je bila oteta! Otmičari su je potom devet sati držali zarobljenu sa sve pištoljem na njenom potiljku, a pustili su je tek kada su roditelji njenog tadašnjeg dečka platili otkupninu. Nakon toga traumatičnog događaja napustila je studije i odlučila da se posveti glumi.

Posle uloge u najnagrađivanijem meksičkom filmu "Ulica čuda", Selmino sledeće odredište bio je Holivud. Međutim, ubrzo je shvatila da Meksikanke u američkom filmu mogu da glume samo dve uloge - sluškinju i prostitutku, ali to je nije demotivisalo!

Međutim, zbog svog šarma i ljubaznosti glumica je ubrzo upoznala meksičkog reditelja Roberta Rodrigeza, sa kojim je vremenom izgradila divno prijateljstvo, a zahvaljujući tome polako ali sigurno počela je da gradi svoju imperiju. Njen najbolji adut je definitivno bio njen fizički izgled i obline, a u to vreme nijedna američka glumica nije mogla da joj parira na tom polju.

Selma Hajek
foto: Profimedia

Iako joj je karijera cvetala, ljubavni život joj je išao u drugom smeru. Morala je da okonča nekoliko dugogodišnjih veza, prvo sa glumcem Edvardom Nortonom koji je nosio epitet ženskaroša, a potom i kolegom Džošom Lukasom prema kome kako je istakla nije gajila neka posebna osećanja.

Kada je 2006. na velikoj izložbi umetnina u venecijanskoj "Palazzo Grassi" srela najbogatijeg Francuza, Fransoa-Anria Pinoa, niko nije verovao da će taj susret biti sudbonosan. Međutim, 2007. godine dobili su ćerku Valentinu Palomu koja je glumici bila prvo a njemu treće dete. Dve godine kasnije su se i venčali a odlučili su se za dve svadbene ceremonije jednu u Parizu a drugu u Venciji.

Nakon rođenja njihove ćerke, Selma je razmišljala o odustajanju od karijere, ali suprug ju je ohrabrio lepim rečima i snažno podržao njen povratak: "Ne želim da budem lišen tvog rada. I ja to želim da te gledam. A svet još nije video najbolje od tebe. Dakle, ne možeš prestati", prisetila se za Allure suprugovih reči i dodala kako je Fransoa-Anri bio u pravu.

Selma Hajek
foto: Reuters

Međutim, ovaj brak je bio turbulentan. Ispostavilo se da je njen voljeni suprug imao aferu sa manekenkom Lindom Evanđelistom, koja mu je potom i rodila sina Avgustina Džejmsa, i tražila alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno.

Glumica je dugo ovaj skandal pokušavala da drži u tajnosti, ali na kraju je ipak rešila da progovori na ovu temu pa poručila kako joj nije jasno zašto je manekenka četiri godine ćutala o ocu svog deteta. Selma je na kraju mužu oprostila prevaru i dala novu šansu njihovom braku i porodici, prenosi Najzena.rs

Selma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: Profimedia

Njihov brak je često bio predmet ružnih komentara kojima se lepa glumica nije preterano zamarala: "Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me je mnogo boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle šta žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša je ljubav i dalje snažna pa se čak više i ne uvredim", izjavila je ona za jedan strani magazin.

selma hajek
foto: Profimedia

Pino je izvršni direktor kompanije Kering, koja je vlasnik luksuznih marki poput Gučija i Aleksandera Mekvina, a bogatstvo mu se procenjuje na 7 milijardi dolara. Hajek je svesna da ono nosi razne stigme i priznaje:

"U životu sam odabrala stav da su troškovi koje sam imala pre braka moji troškovi, a on mi je rekao da zna i da se zbog toga želi da sa mnom venča. Možda i tome možemo delimično pripisati što sve u mom braku izvrsno funkcioniše. Još uvek sam nezavisna, a njemu se to sviđa i jako me ceni zbog toga", otkrila je Selma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs