SNAŽNA ISPOVEST IVANE ŽIGON O BIVŠEM MUŽU: Odustao od monaškog života kako bi je oženio a evo šta je još otkrila o njemu

Otkrila je neke manje poznate detalje o životu sa bivšim partnerom, jedino je ostala nepoznata jedna stvar.

Celebrities
Autor:
SNAŽNA ISPOVEST IVANE ŽIGON O BIVŠEM MUŽU: Odustao od monaškog života kako bi je oženio a evo šta je još otkrila o njemu
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Dramska umetnica Ivana Žigon svojevremeno je podigla veliku prašinu kada se razvela od svog 11 godina mlađeg supruga Grigorija Brkovića koji je zbog ljubavi prema njoj napustio svoj monaški život u manastiru "Prohor Pčinjski".

Ovaj razvod je za medije bio veliko iznenađenje naročito zbog spleta okolnosti njihove ljubavne veze. Sa njom u braku Grigorije je dobio i sina Stevu ali tu nije kraj neobičnog ponašanja ovog bivšeg monaha.

Njena ispovest za medije nije bila naročito detaljna ali je ipak otkrila neke manje poznate detalje o životu sa bivšim partnerom, jedino što je ostalo do dan danas nepoznato je ko je inicirao razlaz.

"Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac" , izjavila je Ivana za Gloriju čime je zaintrigirala javnost da se pita da li potreba da njen izabranik bude bolji otac zapravo izrodila potrebu za rastankom.

Kakav god da je odgovor, činjenica je da se situacija u velikoj meri sada promenila te da umetnica uživa u odnosu koji Steva i Grigorije imaju.

"On sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Perfektan je. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji" .

Ivana Žigon
foto: ATA Images

Napomenula je i da osim likom naslednik i karakterno dosta podseća na nju, iako u ocu ima divnog uzora.

"Stefan Stevo je neverovatno duhovit i nesnosno tvrdoglav, ali mu sve oprostim kad ga vidim da čita. Voli da mi odgovori poslovicom, jer zna da će me to razoružati i da ću ga posle takve oštroumnosti pustiti da sa svojim društvom igra igrice i do tri ujutru, što mi naravno ne služi na čast. Ponekad mi se zavrti u glavi kad me okrene oko svog malog prsta, ali se malo utešim kad se setim svog detinjstva" ‒ kroz smeh je priznala ponosna što u svom nasledniku vidim ponešto i od svojih poznatih roditelja, prenosi Story.rs

Ivana je inače ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon, a potpuno se povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna.

Njen ljubavni život je oduvek bio posebno je interesantan, toliko da podseća na filmove. Ipak, nakon 5 godina braka njih dvoje su se razveli. Ivana je čak tri godine vešto držala u tajnosti da se razvela, te javnost bila iznenađena tim postupkom. Par se 2016. godine pomirio, ali glumicu tek tad počinju da prate skandali.

Prema pisanju medija, ona je bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram, Alena Ademovića. To nije sve, Ivana je navodno zbog muzičara Gorana Bregovića ostavila mlađeg supruga Grigorija.

Ivana Žigon
foto: Kurir/Ana Paunković

Međitim, Ivana nikada nije Ademovića predstavila javnosti, te je navodno to bio razlog kraja njihove veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala, piše Story.rs

"Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum.", zaključila je jednom prilikom ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs