KAD PLJUVANJE NA SUDU NIJE USPELO, POČELA JE DA SE PRAVI FINA: Novi potez bivše žene Kevina Kostnera ŠOKIRAO sve

Kristin tvrdi da u ovim navodima nema ni trunke istine, ali mnogi vide u ovome još jedan njen pokušaj da uzme glumcu još malo novca

Celebrities
Autor:
KAD PLJUVANJE NA SUDU NIJE USPELO, POČELA JE DA SE PRAVI FINA: Novi potez bivše žene Kevina Kostnera ŠOKIRAO sve
Kevin Kostner i bivša žena prijatelji s povlasticama, Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon burne brakorazvodne parnice, pokušaja da mu otme milione, a zatim i promene stava od nadmenog i ogorčenog u fin i prijatan, pojavile su se glasine da bi Kevin Kostner (68) i Kristin Baumgartner (49) mogli da se pomire. Tačnije, da su njih dvoje sada "prijatelji s povlasticama", što bi značilo da spavaju zajedno.

I dok Kristin odbija da kaže bilo šta na ovu temu, njena prijateljica je otkrila:

"Ona tvrdi da nema ni trunke istine u tim navodima, čak ni u šali. Njih dvoje jedva razgovaraju jedno s drugim, a drugo, ona je krenula dalje", tvrdi Kristinina prijateljica za Dejli mejl.

Iako priznaje da će za nju praznični period koji predstoji biti veoma težak bez Kevina, a posebno Da zahvalnosti jer se tada cela porodica okupljala, Kristin je odlučila da bude jaka i nastavi dalje.

"Još uvek ima mnogo povređenih na obe strane i ona je i dalje razočarana što su Kevin i njegov pravni tim stvorili tako užasnu i neistinitu sliku o njoj", dodaje izvor.

Vest da su Kevin i Kristin "prijatelji s povlasticama" stigla je nakon što je Kristin "promenila ploču" i odlučila da bude fina prema sada već bivšem mužu, navodno kako bi mu izvukla još novca, jer svađe i "pljuvanje" na sudu nisu doneli ništa dobro.

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsetimo, Kevin i Kristin u braku su bili 19 godina. U maju ove godine Kristin je podnela zahtev za razvod, nakon čega je glumac ostao potpuno zatečen. Nakon višemsečne parnice, zvanično su se razveli u septembru.

"Kristin je rekla da joj je laknulo što ima svoj prostor i u srcu zna da je donela ispravnu odluku. Naravno, ona se nada da će jednog dana imati neku vrstu veze sa Kevinom, ali za to će trebati vreme", rekao je prijatelj.

Sada kada je slobodna, Kristin navodno planira da se posveti deci i karijeri dizajnerke enterijera.

"Njeni prijatelji su je uvek pitali za savete u vezi uređenja i to je čini srećnom. To je uvek bila njena strast", dodao je prijatelj.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs