PRVI SIN DULETA SAVIĆA NEPOZNAT JAVNOSTI, BIO U BRAKU S OVOM LEPOTICOM: Posle razvoda fatalna plavuša izgleda JOŠ BOLJE

Uroš Savić je prvi sin čuvenog fudbalera Duleta Savića, a o njegovom životu se gotovo ništa ne zna u javnosti.

Celebrities
Autor:
PRVI SIN DULETA SAVIĆA NEPOZNAT JAVNOSTI, BIO U BRAKU S OVOM LEPOTICOM: Posle razvoda fatalna plavuša izgleda JOŠ BOLJE
Kako izgleda prvi sin Duleta Savića?, Foto: ATA Images

Naš proslavljeni fudbaler Dule Savić i njegova supruga Marina, koja je svojevremeno bila zaštitno lice Trećeg kanala i jedna od najlepših žena bivše Juge, imaju dva sina koja su veoma uspešna u svojim porfesijama. I dok je mlađi naslednik Vujadin krenuo očevim stopama, stariji Uroš se posvetio privatnom biznisu.

Uroš Savić
foto: Printscreen Instagram / ticasavic

Naime, Uroša nikada nije zanimao život pod svetlima reflektora, te se i danas trudi da svoju privatnost sačuva samo za sebe. Bavi se iznajmljivanjem limuzina, luksuznih vozila i oldtajmera i retko kad se pojavljuje na prestoničkim dešavanjima.

Iza sebe ima brak sa prelepom voditeljkom Tijanom koji je trajao 12 godina, ali su 2022. su odlučili da na zajednički život stave tačku. Razvod je prošao bez skandala i spekulacija, a Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežma čuvaju uspomene iz braka. Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, iako svoju ljubav nisu eksponirali.

Međutim, njihova ćerka Lena, za koju svi kažu da neodoljivo podseća na svoju baku Marinu, ostavljala je sve bez teksta još odmalena. Naime, njene simpatičen izjave koje je Tijana objavljivala na svom Instagram profilu su ljudima mamile široke osmehe.

Osim što veoma uspešno gradi karijeru TV lica, bivša snajka Duleta Savića je pokrenula i privatni posao, te ima i salon nameštaja.

Uroš Savić
foto: Printscreen Instagram / ticasavic

Jednom prilikom je istakla da nije mogla da izabere bolju svekrvu i svekra.

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće - rekla je voditelja svojevremno.

Da druge strane, i legendarni fudbaler je istakao da neizmerno ceni i poštuje obe snaje - Tijanu i Mirku Vasiljević, koja je sa njegovim mlađim sinom Vujadinom Savićem.

- Obe su sjajne. Ne mogu ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo - rekao je Dule u emisiji "Scenrianje" na Kurir televiziji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs