BRITNI SPIRS OTKRILA SRCEPARAJUĆI RAZLOG BRIJANJA GLAVE PRE 16 GODINA: U tom periodu je imala nekoliko javnih incidenata

„Prošlo je trinaest godina tokom kojih sam se osećala kao bleda senka sebe.”

Celebrities
Autor:
BRITNI SPIRS OTKRILA SRCEPARAJUĆI RAZLOG BRIJANJA GLAVE PRE 16 GODINA: U tom periodu je imala nekoliko javnih incidenata
Zašto je Britni Spirs obrijala glavu pre 16 godina ?, Foto: Profimedia

U odlomku iz svoje biografije, "Žena u meni", Britni Spirs objašnjava zašto je odlučila da obrije glavu 2007. nakon incidenta sa paparacima.

U memoarima pevačica kaže: „Toliko sam bila odmeravana dok sam odrastala. Gledali su me od glave do pete, govorili šta misle o mom fizičkom izgledu, od kada sam bila tinejdžer”.

Za Britni je to što je postala ćelava bila neka vrsta protestnog čina, „Brijanje glave i gluma bili su moji načini da se suprotstavim svemu."

U februaru 2007, Britni Spirs je imala nekoliko zabrinjavajućih javnih incidenata. Naročito je privuklo značajnu pažnju medija to što je obrijala glavu.

Pored toga, bila je uključena u druge događaje kao što je udaranje kišobranom u auto fotografa i navodno vožnja sa jednim od svojih maloletnih sinova u krilu.

Godinu ranije, 2006., Britni je podnela zahtev za razvod braka od svog supruga Kevina Federlajna. Ovaj razvod je označio izazovan period u njenom privatnom životu, a nakon njega je usledio niz problema koji su bili očigledni emotivni slomovi.

Pevačica u biografiji otkriva da ju je „razbolelo“ što su njen otac i njegovi saradnici imali kontrolu nad njenim telom, i objašnjava da je, živeći po njihovim pravilima, izgubila strast za nastupom.

Britni Spirs
foto: Profimedia

„Tu i tamo bih radila male kreativne stvari, ali moje srce više nije bilo u tome. Što se tiče moje strasti za pevanjem i plesom, to je u tom trenutku bila skoro šala“, piše ona.

Nedavno su Britni Spirs (41) i njen suprug Sem Asgari (29) odlučili da se rastanu. Razlog je navodno njena nevera, prenose strani mediji. Njihov razvod pratili su skandali, kao i zanimljive izjave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs