OBRISALA GA SA INSTAGRAMA, A OČITO I IZ ŽIVOTA: 500 hiljada evra ga je koštalo što se "poigrao" s najlepšom Balkankom

Madalina, lepotica iz rumunjske Slatine, prekinula je ljubavnu vezu s Grigorom Dimitrovom, i to nakon što su zajedno proveli samo sedam meseci

Celebrities
15:14h Autor:
OBRISALA GA SA INSTAGRAMA, A OČITO I IZ ŽIVOTA: 500 hiljada evra ga je koštalo što se "poigrao" s najlepšom Balkankom
Madalina Genea, Foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madalina Genea, lepotica iz rumunske Slatine, okončala je emotivnu vezu sa Grigorom Dimitrovim, i to nakon što su zajedno proveli samo sedam meseci.

Rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, koju mediji nazivaju modernom Sofijom Loren, stavila je tačku na svoju vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim nakon svega sedam meseci.

Madalina Genea
foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Obožavaoci 35-godišnje Madaline primetili su nešto neobično kada je sa svog profila na Instagramu obrisala sve zajedničke fotografije sa 31-godišnjim Grigorom, a isto je učinio i on.

Madalina Genea
foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Lojalnost se ne može kupiti novcem", poručio je Grigor na društvenim mrežama nakon raskida, a Madalina mu nije ostala dužna, komentarišući: "Odustajanje od privremene zabave zarad izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak."

Prema pisanju bugarskih medija, Madalina je od tenisera tražila 500 hiljada evra kako bi mogla pokrenuti svoj modni posao.

Doduše, u rumunskim izvorima spekuliše da ga je uhvatila u društvu druge žene.

Madalina Genea
foto: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Madalina je rođena u rumunskoj Slatini i svoju karijeru je započela sa svega 15 godina kada ju je otkrio italijanski dizajner Gatoni. Glumila je u poznatom filmu "Dinastija Guči", gde je tumačila ulogu Sofije Loren, a igrala je i u filmovima kao što su "Nasljeđe", "Sve što si ikad poželeo", "Zulender" i drugim.

Kao i kod mnogih drugih poznatih dama, vodile su se rasprave o njenom izgledu i estetskim operacijama, nakon kojih je izgledala drugačije.

Godine 2012. uspela je da osvoji glumca Džerarda Batlera, a osim njega, bila je u vezi i sa Majklom Fasbenderom. Šuškalo se da je osvojila i Leonarda Dikaprija, a pored glumaca, bila je u vezi i sa trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom Matvejem Stratonom ima kćerku Šarlotu.

Džerard Batler
foto: Profimedia
1 / 9 Foto: Simone Comi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs