ŠTA SE DEŠAVA SA MEGAN MARKL? Sve mršavija i mršavija, Hari je istinski zabrinut

Primetno je da je Megan Markl znatno izgubila na težini, ali nikome nije jasno zašto je to uradila

Celebrities
13:49h Autor:
ŠTA SE DEŠAVA SA MEGAN MARKL? Sve mršavija i mršavija, Hari je istinski zabrinut
Megan Markl, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, Megan Markl i princ Hari su se pridružili vođenoj meditaciji u jednoj njujorškoj školi, a potom su održali emotivan sastanak kako bi razgovarali o štetnim efektima društvenih medija. Meghan je istakla koliko joj je uloga majke najvažnija u životu, i izrazila zabrinutost za budućnost svoje dece.

Svadbena Torta Megan Markl i princa Harija, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, više su se za njeno zdravlje zabrinuli ljudi koji su joj bliski.

"Nešto ozbiljno nije u redu", upozorava izvor. "Jasno je da se ne brine dovoljno o sebi, što se vidi i na njenom zabrinjavajuće mršavom izgledu." Prema proceni stručnjaka za ishranu dr. Freda Pescatorea (koji nije njen lekar), vojvotkinja, trenutno ima 7 kilograma manjka, zapravo, do idealne težine joj fali još toliko. Njeni najbliži za njen "mršav izgled" krive prenaporan životni raspored i neprestano izlaganje javnosti. Izvor dodaje: "Megan se suočava s ogromnim pritiskom i to je vidljivo."

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan se u prošlosti suočavala s pitanjima vezanim za težinu. "U mojim dvadesetim godinama, suočavala sam se s neprestanom borbi sa samom sobom i samokritikom zbog svoje težine", priznala je vojvotkinja. Međutim, sada je situacija drugačija. Njeni najbliži strahuju da njen izraziti gubitak težine može biti znak da ponovo tone u ozbiljnu depresiju koja ju je mučila nakon razvoda.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U šokantnom intervjuu za CBS 2021. godine, Megan, koja sada ima 42 godine, otkrila je da je, usled neprestanih napada i zlostavljanja javnosti nakon venčanja 2018. godine i dok je bila trudna sa sinom Arčijem, upala u mračnu fazu. "Jednostavno nisam želela više da živim", priznala je. "To je bila veoma jasna, stvarna i zastrašujuća konstantna misao."

Megan Markl
foto: PE / Teresa / Profimedia

Sve to ona prolazi dok vaspitava svog sina Arčija, starog 4 godine, i ćerku Lili, koja ima 2 godine, napominje izvor: "Bori se da uskladi svoje vreme s njima, jer ima mnogo obaveza."

Stres je očigledno uticao na njen fizički izgled. "S psihološkog stanovišta, jedna od prvih stvari koje procenjujemo tokom ocene jeste da li je osoba izgubila ili dobila na težini", kaže terapeutkinja Stacey Kaiser, koja nije lečila Megan. "Osoba koja je pod stresom, depresijom, iscrpljena ili pod velikim društvenim pritiskom može znatno izgubiti na težini." Drugi stručnjaci takođe veruju da pojedinci namerno smanjuju unos hrane kako bi povratili osećaj kontrole nad svojim emocionalnim stanjem.

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Hari, koji sada ima 39 godina, primetio je da se Megan suočava sa problemima.

"Primetio je da nije više ona stara, i zabrinut je za njen rapidan gubitak na težini." Hari je svestan da je njegova majka, princeza Dajana , bila javno poznata po svojoj borbi s bulimijom, što ga dodatno čini zabrinutim.

"Nema dileme da se boji da će se njegova supruga suočiti s istim vrstom patnje koju je pretrpela njegova majka, a njegova lična iskustva su ga učinila izuzetno osetljivim na znakove mentalnih problema."

Da bi pomogao Megan, Hari razmatra ideju o još jednom značajnom koraku. "Brine se da trenutno okruženje Los Anđelesa nije najbolje za nju", ističe izvor, napominjući da provođenje vremena sa holivudskim društvom odvlači pažnju od njihovih filantropskih aktivnosti. "Smatra da bi Njujork mogao biti bolja opcija za njih. Nedostaje mu živahnost velikog grada, a i bliže je Londonu. Njegova jedina želja je da njegova supruga bude srećna i zdrava."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs