pogledajte

OVAKO NEŠTO NE BI NI U SNU MOGLA DA PONESE DA JE OSTALA U ENGLESKOJ: Megan Markl u najseksi izdanju do sada

Vojvotkinja od Saseksa bila je u centru pažnje kada se pojavila u belom autfitu čiji je glavni komad bio sako neuobičajenog kroja.

Moda
Autor:
OVAKO NEŠTO NE BI NI U SNU MOGLA DA PONESE DA JE OSTALA U ENGLESKOJ: Megan Markl u najseksi izdanju do sada
Megan Markl, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan Markl i princ Hari su sa stilom su stigli u Njujork po prvi put nakon što su u maju učestvovalu u, kako su i sami opisali, stresnoj paparaco poteri. U konvoju od sedam automobila pojavili su se na iventu Arčvel humantarne zadruge čiji je povod bio Svetski dan mentalnog zdravlja.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uvek elegantna vojvotkinja od Saseska za ovu priliku je obukla potpuno belu kombinaciju koja istovremeno spaja poslovni šik i seksepil. Tako se na samitu pojavila u pantalonama na crtu širokog kroja koje su gotovo u potpunosti prekrivale salonke u skladnom tonu.

Međutim zvezda ovog stajlinga bio je interesantan sako koji, većini žena, ne bi nužno bio prvi odabir za održavanje prvog iventa uživo sopstvene dobrotvorne organizacije, ali ga je Megan perfektno iznela. Reč je o sakou otvorenih ramena brenda Altuzarra čija je cena 987 dolara.

Ovaj neuobičajeni sako kombinuje elemente klasičnog kroja u vidu dugačkih rukava, strukiranog kroja, jednorednog kopčanja i lažnih džepova, ali donosi pomak u dizajnu gornjeg dela koji čini preklopljen materijal koji je princezina ramena ostavio potpuno izloženima.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia UČITAVANJE...

Kako bi kroj sakoa došao do potpunog izražaja Markl je kosu nosila podignutu u opuštenoj punđi, a nakit je držala minimalnim pa je tako sjajno uklopila samo zlatne minđuše i jednostavnu ogrlicu. Po pitanju šminke nije odstupala od svog klasično naglašenijih očiju sa tamnijim nijansama i nežnog ruža u prigušenom ružičastom tonu.

Princ Hari je s druge strane posegnuo za proverenom formulom teget odela i kravate koje je nosio na svetlo plavoj košulji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs