U TRENUTKU SU MU SE RAZBOLELI SVI ČLANOVI PORODICE: Jeziva priča našeg pevača koji je i sam bio akter velikog skandala

Otac mu je imao tumor na mozgu i veoma loše prognoze, majka tešku bolest a onda je nesreća zadesila i njegovu trudnu ženu.

Celebrities
Autor:
U TRENUTKU SU MU SE RAZBOLELI SVI ČLANOVI PORODICE: Jeziva priča našeg pevača koji je i sam bio akter velikog skandala
U trenutku su mu se razboleli svi članovi porodice., Foto: printscreen/instagram/ dzankovicsemir

Pevač Semir Džanković je finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" gde je u osvojio treće mesto. Tokom života su ga zadesile mnogobrojne nesreće, teški izazovni periodi, bolesti članova porodice, nemaština ali i veliki skandal koji se vezuje za njegovo ime. O svemu tome je otvoreno govorio za medije.

Semir Džanković
foto: Printscreen Youtube

Otkrio je da je imao samo 24 godine kada su mu se razboleli svi članovi porodice. Njegovom ocu dijagnostifikovali su tumor na mozgu, majka je takođe bolovala od opake boleste, a supruga je imala rizičnu drugu trudnoću, što je pevača slomilo.

"Ja sam tad morao da budem stub porodice, morao sam sve sam da podnesem i iznesem. Bio sam baš mlad. Sećam se jedne situacije koja najbolje opisuje kako mi je bilo. Otac je bio na operaciji, stajao sam na hirurgiji i čekao da čujem doktora, a meni u tom trenutku zvoni telefon i govore mi da Sanela nije dobro i da čekaju da dođem.

U tom trenutku mi se ruši svet i pitao sam se - dokle? Ali nisam hteo da pokleknem, i u najtežim trenucima sam bio pozitivac, bio sam taj koji je uvek govorio da idem dalje. Nisam hteo da stanem, hteo sam sve da rešim. Iz svega toga smo izašli kao pobednici- ispričao je Semir i dotakao se očeve bitke sa rakom.

"Kad mi je doktor saopštio njegovu dijagnozu, a nije bila dobra, ja sam rekao ok, proći će. Bio je agresivan tumor, davali su mu nekoliko meseci života. Hvala Bogu, on se izlečio. I dan danas smo u kontaktu sa doktorom i zahvalni smo mu na svemu što je učinio"- rekao je Džanković.

Zbog agresivnih očevih terapija i svakodnevnih izdataka, Semir je ostao bez novca. Kako kaže, ni to ga nije slomilo već je gurao dalje i motivisao se da sve to preguraju.

"Ja sam neko ko ne pada. Bio sam spreman da radim bilo šta, nije me bilo sramota bilo kakvog posla samo da obezbedim svoju porodicu" - istakao je Džanković , prenosi Pulsonline.rs

Međutim, za nejega se vezuje i afera u kojoj je suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Njegova žena je rešila da mu oprosti i da sačuva brak. O svojoj preljubničkoj aferi je govorio otvoreno i poručio da tog događaja ne želi da se seća, te da je to samo prošlost.

"Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom" - rekao je Semir za Telegraf.

Inače, Gabrijela je odlučila da uđe u rijaliti, a medijima je neposredno pre ulaska priznala da je bila u vezi sa zauzetim muzičarem, što je on kasnjie oštro demantovao.

"Gabrijela je pred ulazak u "Farmu" ispričala medijima da smo nas dvoje imali aferu i da sam zbog nje želeo da ostavim suprugu. Tog dana, kada je ušla, u svim novinama su osvanuli najgrozniji mogući naslovi, koji su veoma potresli celu moju porodicu, posebno moju Sanelu" - priča vidno potreseni Semir i nastavlja:

"Sanelu je to mnogo pogodilo, na internetu je danima gledala grozne laži koje je Gabrijela izrekla. Veoma se uzrujala, jedva sam je smirio. Hvala bogu da između moje žene i mene pre svega postoji bezuslovno poštovanje i poverenje, pa Sanela nije ni pomislila da to može da bude istina. Ne znam šta bih uradio da mi je jedna isfrustrirana devojka napravila pometnju u braku svojim lažima, ali joj sigurno neću zaboraviti Saneline suze" - rekao je Semir, koji tvrdi da je Gabrijela lagala novinare da bi dospela u centar pažnje pred ulazak i da bi razorila njegov dom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs