SMISLILA JE LUKAV NAČIN DA MU OTME SILNI NOVAC: Ubrzo je postala manja od makovog zrna, nije bilo poniznije od nje

Naime, dizajnerka je od svog bivšeg supruga, na razvodnoj parnici tražila 400 miliona dolara

Celebrities
22:40h Autor:
SMISLILA JE LUKAV NAČIN DA MU OTME SILNI NOVAC: Ubrzo je postala manja od makovog zrna, nije bilo poniznije od nje
Razvod Kevina Kostnera, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kevin Kostner i njegova bivša supruga, Kristin Baumgartner, ponovno su uspostavili kontakt nakon što su okončali razvodni spor koji je bio tema medijskih naslova.

Nije u pitanju bilo kakav razvod, nego višemilionski.

Naime, dizajnerka je od svog bivšeg supruga, na razvodnoj parnici tražila 400 miliona dolara.

Laura Vaser, Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osobe bliske glumcu i njegovoj bivšoj supruzi, otkrivaju da se hladan odnos između Kostnera i Baumgartner napokon razrešio nakon što su okončali svoj četveromesečni pravni spor u septembru. Ključni trenutak bio je kada je Baumgartner shvatila da je ostala sa znatno manjim iznosom nego što je prvobitno očekivala - skromnom sporazumu od 1,5 miliona dolara. Ova cifra je bila nepromenljiva zbog predbračnog ugovora koji je par potpisao još 2004. godine.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Ova priča privlači pažnju javnosti zbog velikog iznosa koji je u pitanju. Sada se postavlja pitanje stvarnih motiva Kristin Baumgartner, koji je pravi razlog njenog ponovnog uspostavljanja kontakta sa bivšim suprugom. Da li je u pitanju novac?

Ova situacija budi oprez u krugu prijatelja Kevina Kostnera, jer postoji strah da bi mogao biti izložen dodatnim finansijskim zahtevima.

Mnogi se pitaju kako će se odvijati odnos između Kostnera i Baumgartner u budućnosti i da li će ponovni kontakt voditi ka mirnom rešenju njihovih odnosa ili možda novim pravnim borbama?

Kevin Kostner
foto: Profimedia

"Skeptični smo po pitanju Kristinih motiva vezanih za ponovno prijateljstvo sa Kevinom, s obzirom na to da je otišla s mnogo manje novca nego što je očekivala", rekao je izvor Nacionalnom Enquireru.

"Oni su ljubazni jedno prema drugom, što je olakšanje za Kevina. Čak i nakon sve te loše krvi, on još uvek gaji simpatije prema njoj".

Mnogi kažu da je postala ponizna, da se ljubaznost pretvorila u snishodljivost, pa zbog toga deluje da želi da ga iskoristi.

Ljudi u njihovom okruženju čak sugerišu da bi ona mogla ići korak dalje i da pokuša da uspostavi sa Kevinom 'prijateljstvo s povlasticama' kako bi došla do svog cilja. "On bi bio voljan da sa njom opet bude u takvoj vrsti odnosa, ali trebao bi biti oprezan, jer bi ga to moglo skupo koštati."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs